Ronaldonak meg meccshiánya van.
Valahol talán egy fáradt Kaká - friss Gourcuff csere is belefért volna, de a másik három csere is indokolt volt.
kipcsak:
Bár a 3 pont zsebben, és ez volt a lényeg,de a "játék"...... (Igaz ugyan, hogy azt szokták mondani, hogy az igazán nagyok rossz játékkal is tudnak nyerni :lol: ) Tepernünk kell, hogy benne legyünk a 4-be.
Bár örülök a győzelemnek, de attól is félek, hogy az ilyen mecsek megerősítik a vezetőség azon agyrémét, hogy ez a csapat így jó ahogy van, és ide nem kell erősítés, pedig iszonyatosan nagy szükség lenne rá már januárban.
Ronaldonak hihetetlen sokat kell javulnia. Nem értem minek játszott végig, a 2. félidőben csak emberhátrányt jelentett, lassan 20-30 percekkel kéne ismét felépíteni, hátha az idény végére formába jön (tudom rövid a pad, de még egy Aubenayang is többet ért volna) Szal nekem nagy csalódás volt a játéka ( És a haját is vágassa le, mert a játékánál csak az szörnyűbb!! :D )
Az Oddo-Cafu dologról, pedig csak annyit, hogy bár Massimo szar formába van, de sajnos Cafu sem bírja már a 90 perceket (esetleg meg lehetne próbálni Bonerát?)
attilio-7:
Ettől a meccstől függetlenül sztem CA-nak nem itt a helye. Ilyen hibákat egy ilyen szintű edző nem követhet el. Mert ugye ezt a meccset a fiúk és nem CA nyerte meg.
1 - Bonera bejön OK, de miért nem Maldinit tolta ki szélre??? Bonera Nesta középen, és Serginhot kellet volna baloldalra feltolni. Sokkal veszélyesebb mint Oddo.
2 - CA elismeri a meccs előtt h Kaká fáradt. Az első félidőben látszott Kakán hogy nem megy neki, erre végig fenntartja, ahelyett h Guffit behozta volna. Igaza volt az sms-ezőnek h Kaká fásult, ami nem is csoda. Braziliában játszik 2 meccset repül 10 000km-t pihen egy napot, utazik Cagliariba és játszik megint. Visza Milánó, pihen egy napot, irány Lisszabon, megint 90 perc. Ezt nem lehet bírni. Guffi helyében én is mennék, még ha egy középcsapathoz is de ahol biztos játszani fog.
3 - Meg kell nyernünk a meccset és kit cserél? Bonera, Cafú, Brocchi. Jó hogy Kalacot nem tette be Dida mellé...
Tibo:kipcsak:
Bár a 3 pont zsebben, és ez volt a lényeg,de a "játék"...... (Igaz ugyan, hogy azt szokták mondani, hogy az igazán nagyok rossz játékkal is tudnak nyerni :lol: ) Tepernünk kell, hogy benne legyünk a 4-be.
Bár örülök a győzelemnek, de attól is félek, hogy az ilyen mecsek megerősítik a vezetőség azon agyrémét, hogy ez a csapat így jó ahogy van, és ide nem kell erősítés, pedig iszonyatosan nagy szükség lenne rá már januárban.
Ronaldonak hihetetlen sokat kell javulnia. Nem értem minek játszott végig, a 2. félidőben csak emberhátrányt jelentett, lassan 20-30 percekkel kéne ismét felépíteni, hátha az idény végére formába jön (tudom rövid a pad, de még egy Aubenayang is többet ért volna) Szal nekem nagy csalódás volt a játéka ( És a haját is vágassa le, mert a játékánál csak az szörnyűbb!! :D )
Az Oddo-Cafu dologról, pedig csak annyit, hogy bár Massimo szar formába van, de sajnos Cafu sem bírja már a 90 perceket (esetleg meg lehetne próbálni Bonerát?)
Ronaldo azért játszotta végig a meccset, mert így alakult az eredmény és muszáj volt fenntagyni mivel, erre a csodálatos mérközésre 2 csatárral utaztunk és CA mindkettőt a kezdőbe rakta.. Meccs elején lehetett tudni,hogy nem fogja végigbírni és meggyőződésem ha nem az az állás akkor Ronaldo lejött volna 60-.70 perc környékén.. és behozott volna helyette egy középpályást.
A másik meg kopasz barátunk a meccs után az öltözőben bókólt a srácoknak dicsérte őket.. Jó oké megfordították a meccset, de azért könyörgöm a Seria A utolsó helyezettjével játszottunk. 8O Mi lett volna ha kikapunk vagy x? Akkor is nyalta volna a seggüket tuti..
Ja és én megmondtam szünetbe,hogy megfordítjuk 8)
attilio-7:
Meg kell nyernünk a meccset és kit cserél? Bonera, Cafú, Brocchi. Jó hogy Kalacot nem tette be Dida mellé...
Tibaj:attilio-7:
Meg kell nyernünk a meccset és kit cserél? Bonera, Cafú, Brocchi. Jó hogy Kalacot nem tette be Dida mellé...
Azért az se volt semmi, amikor a Roma vezetett ellenünk, Pippo melegít, és erre Ancelotti beküldi Favallit. Favallit!!!!! Nemcsak hogy egy védőt, de hogy az a védő Favalli legyen...
Giovanni:Tibaj:attilio-7:
Azért az se volt semmi, amikor a Roma vezetett ellenünk, Pippo melegít, és erre Ancelotti beküldi Favallit. Favallit!!!!! Nemcsak hogy egy védőt, de hogy az a védő Favalli legyen...
Nah ez tényleg durva volt!!! Én megkockáztatom a 3. helyre várom a csapatot, de a 4. nél rosszabb helyen nem végezhetünk az alap! De az elégedetlenkedőknek legyen mondva tényleg ideje lenne már a bajnoki címért küzdeni a csapatnak nem állapot h a 4. hely legyen a cél egy Milannak!!! De a jelenlegi helyzetet én nem Ancelotti hanem sokkal inkább a garasoskodó Galliani nyakába varrom!!! Ami fix, h kell erősítés télen is és nyáron is egyaránt!!!
Condor:
Tessék szavazni Pirlo góljára:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071126-golszepsegverseny.html
Persze elvetemült Pool-fanok Gerrardra is nyomhatnak, ő is nagyon beverte, nálam mondjuk Kranjcar is simán dobogós. :)
Condor:
Tessék szavazni Pirlo góljára:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071126-golszepsegverseny.html
Persze elvetemült Pool-fanok Gerrardra is nyomhatnak, ő is nagyon beverte, nálam mondjuk Kranjcar is simán dobogós. :)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.