[lezárva]
andrijcar:
Már vagy egy napja van, az Összefoglalók topikban
Peterman:
Valaki irta, hogy nagyon kemény a SERIE A. Egyetértek, az utolsó helyen álló csapat is kellően felkészült. Nagyon erős a mezőny. Ronaldo? Hát még nem jött bele teljesen az éles játékba. Ez még nem a csúcsforma, de mindenképp hasznos játékot mutatott fel igy is. Ő egy őstehetség és előttem ő a csatárok csatára. LEsz ez még jobb is. Nem kell aggódni. Seedorf? Aláirom, valóban nincs nélküle Milan. Nehéz lesz pótolni őt is. Serginho és Cafu? Ez a két öreg brazil más elit csapatok élbolyát akármikor lefocizza a pályáról. Persze mindenhez kell a társ. Ha nem kapnak elég támogatást a pályán, akkor nem is tudnak sokat felmutatni. Én nagyon örülök, hogy az utóbbi időben egyre több lehetőséget kapnak. Jó lesz ez. Ronaldoval, Kakaval és persze Seedorffal remek játékot fognak felmutatni a jövőben. Gourcuff. Előttem már bizonyitott. Nagyon képzett és lendületes játékos. Ami hiányzik, az esetleg a tapasztalat. Idővel az is meglesz. Gyakraban cserélném be, mondjuk a 2. félidő tájékán, hiszen támadófocit játszik, olyat aki bevonszolja a labdát a 16-osba. És meccs vége felé egy ilyen lendüéetes játékost behozni, bizony bizony megzavarja az ellenfél fáradt védősorát rendesen. Bonera kiváló hátvéd. Ő mellé még kell valaki. Nem tudom DIda meddig marad, de mondjuk én mást nem hoznék a csapatba védőjátékosokon kivül. 1-2 hátvéd és egy klasszis kapus. A középpályánk brilliáns, a csatáraink pedig már végre beértek. Megjött Ronaldo és egy hónap múlva meg lesz Pato is. Ancelottit pedig nagyon jó edzőnek tartom. Jó lesz ez. Mostantól már csak fejlődésre számitok! Biztosra veszem a max.4.-helyet és a BL-re is nekünk vana legnagyobb esélyünk! HAJRÁ MILAN!!!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.