andrijcar:
Úja idegenben. Újra győzelem?
Hell:
Vesszek meg, ha értem. Eddig nem volt Ronaldo, nem értettük, miért nincs Aube..., most meg hogy van Ronaldo, van ő is. Érdekes ez.
Na mindegy, csak nyerjünk!
(Állítólag Kakáé az Aranylabda, most jött sms)
Peterman:
Már miért ne kezdene Ronaldo. Szerintem mindenképp kezdő lesz és csereként állitják majd be Inzaghit. Különben az aranylabda sorsa már lassan 2 hete biztosan eldőlt. Csak most vettm észre, hogy nincs Seedorf. Ezekszerint Gourcuff kezdő. És minden bizonnyal Seedorf lesérült. Ha nem sérült volna le akkor ott lenne a keretben és padozna. Válogatott meccsek, nem hallottam róla semmit.... Remélem nics nagy baj.
fabry01:
Carlo Ancelotti megerősítette, hogy Ronaldo játszani fog a Cagliari elleni mérkőzésen holnap.
Seedorf bokasérülés miatt kénytelen kihagyni a találkozót, míg Kaladze és Simic túl fáradt a játékhoz. Valószínű, hogy Kaká viszi a mezőnyt teljes játékidőn keresztül. Inzaghi kisebb lázzal küszködött tegnap este, így ő el sem utazik Szardíniára. Ami a védelmet illeti: Oddo és Favalli egyértelmű, viszont Kaladze távollétében lehetséges, hogy Maldinié lesz a középső védő feladata.
forrás: http://www.channel4.com
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.