SZÁNALMAS JÁTÉK.
Ezzel kb. el is mondtam a véleményemet a meccsről. Úgy tudtam a focit 11 játékos játsza, de be kell látni, hogy most nem ez történt. A kapuson és a két középső védőnkön kívül senki nem tette a dolgát. Ők legalább mindent megtettek azérz, hogy ne kapjunk gólt, sőt Nesta időnként csatárt is játszott, amin teljesen meglepődtem. A többiek úgy ahogy voltak semmit nem értek. A két széső védő, még a védekezési feladatát sem tudta rendesen megoldani, nem hogy a támadásokat segiteni, a középpályások a rengeteg eladott labdában jeleskedtek semmi másban, talán See-nek az a három passza volt említésre méltó, amit illett volna berúgni, ill. volt 1-2 szemrevaló labdatartása és kész, Kaka önzőzött mert fél, hogy nem ő kapja az aranylabdát és addig mindent ő akar csinálni egyedül, de semmi nem jött össze, a csatárok kihagyott helyzeteit sajnálom, talán, ha berúgják, akkor összejött volna egy nagyobb arányú győzelem, de sajnos a csatárt a góljai minősitik. Carlo meg fapofával nézte végig ezt a szenvedést.
Előre is elnézést kérek, lehet hogy nem fog tetszeni, de a bwin-nel kapcsolatos aggályaimat kb. 2 hete irtam szintén egy otthoni elvesztett meccs hevében. Azóta kissé szkaptikusan, de ebből az aspektusból is nézem a meccseket, de nekem "valami büzlik Dániában" Italiában,
bár ne legyen igazam! Úgy vettem ki, hogy vannak a forumon aktiv focisták is ill. valamenyire ért indenki egy kicsit hozzá. Tehát a forma időzítésünk feltehetőleg megint tavaszra lett kihegyezve, de azért azt nem hiszem el, hogy egy csapatnak 3 naponta 180 fokosan megváltozik a formája és hol kimagaslóan jól játszik, hol meg szánalmasan gyatrán ilyen nem létezik. Aztán meg kell nézni a közvatitéseken a közeli felvételeket, hogy milyen unott szenvtelen arccal (játszott) néhány játékos, mintha otthon bevett volna meccs előtt 2-3 leszarom tablettát.
Tehát sokminden nem tetszik a hozzáállás némely meccseken és ha nekem feltünt, másnak is előbb utóbb fel fog tünni. Tavaly már megégettük a szánk szélét vigyázni kellene, mert a következő már nem pont levonás lessz ( amit megtettünk magunknak az idén ), hanem kizárás és ez a szurkolók arculköpése lenne. Bár halkan jegyzem lehet hogy egy öntisztulási folyamat elindulna, mer ugye a tavalyihoz képest minden maradt a régiben, már a játékosokra gondolok ( csak Pato nem ) ez a vezetők felelőssége. Csak egy példa: a három támadonk Kaka,See.,Gila az ellenfél 16-osa előterében 3-an és a többiek a mi 16-unk előterében a köztük lévő 40 m-es légüres térben senki és Kaka hadonászik, hogy jöjjenek feljebb, réadásul nálunk volt a labda az ellenfél 16-osánál ez nevetséges.
Ráadásnak itt a szombati tippmix oddsai:
*(0-1)Milan-Torino H:1,8 D: 3,1 V: 2,65
Erre varrjatok gombot!
FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forza Milan!!!
Elküldve: 2007.11.05. 12:19
#