Peterman:
Uff, mikor ment át Recoba a Torinoba...Valamiről lemaradtam...:-( és úgy látom szeretett csapatunk is! Alvaro Recoba egy gyöngyszem, rettenetesen jól képzett játékmester. A pontrúgások DaVincije! Nagyon régóta figyelem és mindig is szerettem volna Milanoban látni...Már nem fiatal, ezért is válhatott meg tőle az Inter. Na mindegy. Ezzel a kiválósággal akadnak majd gondjaink az biztos.
Gallas:
Mintha tavaly is lett volna Milan-Torino meccs a San Siroba :roll:
Gallas:Peterman:
Uff, mikor ment át Recoba a Torinoba...Valamiről lemaradtam...:-( és úgy látom szeretett csapatunk is! Alvaro Recoba egy gyöngyszem, rettenetesen jól képzett játékmester. A pontrúgások DaVincije! Nagyon régóta figyelem és mindig is szerettem volna Milanoban látni...Már nem fiatal, ezért is válhatott meg tőle az Inter. Na mindegy. Ezzel a kiválósággal akadnak majd gondjaink az biztos.
Ha jól tudom fel sem merült a neve..vmint kijelentete h soha nem akar interes múltja miatt nálunk játszani
Ricky:
Ne haragudj "peterman" , de ellent kell mondjak neked - mivel azt allitottad hogy egy interes jatekos nem orvendene nagy nepszerusegnek a Milanban.
Es meginkabb , ahelyett hogy en allitsak valamit , inkabb megkerdeznelek teged , hogy Pirlo es Seedorf honnan igazoltak hozzank ??????
Es lasd mennyire is becsuljuk oket , foleg te Seedorfot .... :)
edgur:
Igeeen! Igeeen! Igeeen! Igeeen!
Végre visszatér a Fenomeno! Végre újra vannak csatáraink. Gila,Ronaldo!Inzaghi majd hozza magát a döntőkben. Januártól Pato!!!! A Sampdoria ellen visszatért belénk az élet. Reszkess Torino! Megmutatjuk,h mit is jelent a San Siroban játszani. Bevehetetlen lesz mint a szép napokban!! Forzaaa Milaaaaan!
edgur:
Calciomercato.com
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.