lalas:
Náluk eltiltás miatt nem játszhat Palombo illetve Zenoni, ami nem feltétlen rossz nekünk a védelmük szempontjából.
scavy:
ez a cassano 1 kis takony, megnezve a catania - sampdoria meccset, hogy miket csinalt istenem. el kell verni mosmar oket, orulnek ha ronaldot mostmar latnank a palyan, adjanak neki szurit azt hagy jaccon, mer mar lassan nemlesz ember a lelatokon.
frontoffice:scavy:
ez a cassano 1 kis takony, megnezve a catania - sampdoria meccset, hogy miket csinalt istenem. el kell verni mosmar oket, orulnek ha ronaldot mostmar latnank a palyan, adjanak neki szurit azt hagy jaccon, mer mar lassan nemlesz ember a lelatokon.
Aza baj,lehet,hogy pont szurit kapott és azért nem játszhat. :x
arkadius:
a szavazás egyszerűen ragyogó :wink:
Guffi-t gyorsan a kezdőbe, aztán egy 4-2-3-1-gyel lerohanni és szétverni a Samp-ot....nagyon gyorsan el kellene kezdeni felkúszni a tabellán és mielőbb integetni a kiesőzóna csapatainak !!!! Most lehet félkegyelműnek gondoltok, de azért a 11 pont hátrány még nem behozhatatlan !!!
FORZA MILAN !!!!
black:
Szerintem amikor beállt Serginho-mármint a Roma ellen- akkor a támadójáték sokkal jobb lett.Én ŐT játszatnám,de nem védőként hanem baloldali középpályásként.Kakának ék szerepben egyáltalán nem megy ,neki terület és lendület kell.És valóban el lehetne gondolkodni egy Seedorf-Guffi cserén,hogy ki kezdjen,talán See. is elgondolkodna.
black:
Szerintem amikor beállt Serginho-mármint a Roma ellen- akkor a támadójáték sokkal jobb lett.Én ŐT játszatnám,de nem védőként hanem baloldali középpályásként.Kakának ék szerepben egyáltalán nem megy ,neki terület és lendület kell.És valóban el lehetne gondolkodni egy Seedorf-Guffi cserén,hogy ki kezdjen,talán See. is elgondolkodna.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.