Juhy:
Storari felszáll repülőre Valenciából és 1 meccs kedvéért beáll hozzánk a Catania ellen? :D
KanBodza:johnywalker:egyetlen hszemet mond amikor hülye neveket alkottam...persze a fogas, nyihanyinnyó és stb nemm tartozik ide...én már az r9 és r10 kif-től is frászt kapokmilandrukker:johnywalker:
Abszolutte egyértelmű, hogy a 2 csatárunk jelen pillanatban képtelen gólokat összehozni. Ezért én simán beraknám a kezdőbe Abut. Tavaly amikor csatár gondjaink voltak, akkor Boriello-val próbálkoztunk. Abu sztem sokkal tehetségesebb és technikásabb mint Boriello. Mindenképpen vele kezdenék a Catania ellen, mert ezt a meccset HOZNI KELL!!! FORZA MILAN!!!
Ferkó is kért már benneteket, h ne alkossunk már ilyen töketlen neveket, h Abu meg mit tudom én. Tényleg rohadtul idegesítő már századjára is azt olvasni...
1000bocs MR. A javítás megtörtént! Mondjuk én simán elnézném tőled ezt a szentségtörést. Ferkó pedig majdnem minden hozzászólásában ,,hülye neveket,, alkot. De ebből nem fogok ügyet csinálni.
Patya:
A gólszerzőket meg úgy írom le, hogy még a kezdő 1-t sem tudom.
andrijcar:
Hivatalos kezdők:
MILAN: Kalac; Cafu, Bonera, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Inzaghi
CATANIA: Polito; Sardo, Stovini, Terlizzi, Vargas; Izco, Edusei, Biagianti; Martinez, Mascara; Spinesi
4-0-át várok
andrijcar:
Főleg ha egyáltalán pályára kerül 8)
andrijcar:jo
Akkor nézd meg a hivatalos kezdőt a főoldalon :wink:
kispuyol:
miért ezt a szerencsétlen favallit kell erőltetni?
megfogok lepődni ha nem fog valami hülyeséget csinálni a pályán
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.