kispuyol:persze gourcuff meg fantasztikusan játszik, brokki és favalli végre nem lép pályára, ronaldo felépül és valami csoda folytán pato is játszhat külön engedéllyel
Szerintem nyerünk 8-2-re. Dida nem épül fel, Gilardinho 6 gólt vág, plusz még 2 öngól, Kalac meg bevéd 2 szabadrúgásgólt...
kispuyol:
Szerintem nyerünk 8-2-re. Dida nem épül fel, Gilardinho 6 gólt vág, plusz még 2 öngól, Kalac meg bevéd 2 szabadrúgásgólt...
Gila_Milan:
Ancelotti mindegy-mindegy alapon berakja Aubameyangot, aki a saját 16osáról fog ollózni egy gólt, ezen kívül Favalli úgy rúgja meg a labdával a szögletzászlót, hogy az pont a kapuba fog bepattanni. Kalac pedig kidobásból szerez gólt...
Peterman:
Bizony emberek, valahogy a nyilatkozatban nem emlitették meg Gilardinot. Nem tudom, de valahogy azt érzem, azért is állitották be kezdőjátékosnak, hogy próbára tegyék. Szerintem kikérték tőle, hogy bizonyitsa be, hogy ő a megfelelő játékos erre a posztra a MIlanban. Szerintem nemsokára bejelentik, hogy Gilardino elmegy a Chelsea-be, vagy akárhova. EGy tuti, nem olasz ligába. Remélem végre helyet adnak az ifjú Aubameyangnak is. A felkészülési meccseken rúgott gólokat. Lehetséges a ligában is több sikerrel járna, mint az eddigi csatárjaink, ugyanis eddig még nem született egyetlen egy csatárgólunk sem. Ha Ancelottinak lennék igy tennék és a CATANIA elleni mérkőzésen már Aubameyangot játszatnám. Most már eljött az ideje, hogy abszolút nem mindegy.
Ime a Catania eddigi eredményei:
26/09 Catania Empoli 1 - 0
23/09 Catania Fiorentina 0 - 1
16/09 Inter Catania 2 - 0
02/09 Catania Genoa 0 - 0
26/08 Parma Catania 2 - 2
És itt a MILANé:
26/09 Palermo Milan 2 - 1
22/09 Milan Parma 1 - 1
15/09 Siena Milan 1 - 1
03/09 Milan Fiorentina 1 - 1
26/08 Genoa Milan 0 - 3
A Catania eddig 2 nagy csapattal csapott össze, mindkettőtől kikapott. Idegenben még nem nyert, viszont egyszer sikerül 2 gólos döntetlent játszania azzal a PARMA-val, akinek mi csak egy gólt voltunk képesek adni hazai pályán. CATANIA gólarány 3-5, MILAN 7-5. Mi minden meccsen rugtunk min. egy gólt, a Catanianak mindössze két meccsen volt szerencséje.
Eddigi góljaink: KAKA 3 (ebből 2 büntetőből), Seedorf 2, Nesta 1, Ambrosini 1. Gólátlagunk 1,4/meccs, Cataniaé: 0,6/meccs.
Eddig még sajnos nem születte csatárgól. A középpályánk és a hátvéd Nesta veszi ki a részét a csatármunkából. És még ami nagyon fontos adat, a 7 gólunkból 6-ot az első félidőben szereztük. Az egyetlen második félidei gól Nesta 90. percben rugott meccsmentő mozzanata.
Hát nagyjából ennyi. Statisztikailag és játékilag is gyengébb csapat a Catania, viszont az eddigi ellenfeleinkről is elmondható volt mindez. Egy dolgot vszek csak biztosra, ha Ancelotti nem fogja játszatni Inzaghi mellett Aubameyangot is örülhetünk a hazai döntetlennek. Az eddigi meccseink mindegyikén gyönyörű futballt játszottunk, szép akciók, megoldások, labdatartás. Viszont a középpályásaink totál kifáradnak az első félidőben, ha a csatármunkát is nekik kell elvégezni. Amennyiben megint karácsonyfa alakzatban állunk fel, akkor adjon mindkét csatárnak egy-egy teljes félidőt. De jobb lenne ha mindaketten játszhatnának egyidejűleg. A csapat már éhezi a gyüzelmet! HAJRÁ MILAN!!!
Peterman:
http://www.youtube.com/watch?v=MOOshzfdeq0&mode=related&search=
Itt a youtube-on mindenki csemegézhet Aubameyang gólokból.
Szerintem a srác foglalkozása csatár. Gyors, technikás, szemfüles, szemtelen és sikerre vágyik. Ő egy csatár!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.