arkadius:
Azért nyitottam meg ezt a topic-ot idő előtt, mert a SportTV szavazásra bocsátotta, hogy melyik meccset közvetítse a hétköti fordulóból, szerda este. Tehát mindeki szavazzon e-mail-ben az olaszfoci@sport1tv.hu vagy sms-ben a 06-30-30-30-001-es telefonszámon a Palermo-Milan meccsre. Sztem elegendő ennyit írni: Palermo-Milan.
domcsa:
srácok nevicceljünk már,énis milanos vagyok,de tuti a fior meccsre küldöm a voksot...palermo milan unalmas 0-0 bárkivel fogadok..pedig csont milanos vagyok..viszont fior-roma király lesz
Tomi:
Erre a mecsre szavaztam, de remélem nem ezt adják. Elegem van, hogy amelyik bajnokit élőben nézem az mind 1-1-re végződik. Inkább majd utánna megnézem az összefoglalott csak nyerjünk.
Peterman:
Hát emberek, én sokkal pozitivabban állok a meccshez. Szerintem egy nagyon szép 2 gólos győzelmet hozunk majd. Legyen az 0-2, vagy 1-3. Hajtani fog a csapat. Most már megvan az a motiváció, amit sokak hiányolnak. A motiváció pedig, hogy a szurkolókat kielégiteni. Győzni fogunk és immáron 9 ponttal 5 meccs után is veretlenek maradunk! Ja és ezúttal már csatár gólt is várok. Mondjuk egy Inzaghi és egy Kaká gólt. Ha 3-at lövünk, akkor a harmadik az Jankulovski lesz! Ezt csak igy elképzeltem! :-)
HAJRÁ MILAN!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.