Ha Dida nem szedi össze magát, végleg ki fogja kezdeni a közönség! Bizonytalan! 2. félidőben verni kell még egy párat és akkor kicsit nyugodtabb leszek!
nathaniel:
Én komolyan nem értem. A mutatott játék alapján egy bohózat volt az 1. félidő. Fényévekre volt a teljesítményünk a kedden mutatott-tól! Köszönjük meg a Parma védőnek és Willy Wonka leleményességének, hogy vezetünk!
Ha Dida nem szedi össze magát, végleg ki fogja kezdeni a közönség! Bizonytalan! 2. félidőben verni kell még egy párat és akkor kicsit nyugodtabb leszek!
palfinho:
Milyen volt See gólja, mert nekem uccsó 5 percre elment a kép
Egyébként Bonera nagyon jól játszik, sztem öt kéne Kaladze helyett játszatni
Dida meg tényleg elég bizonytalan, nagyot röhögtem amikor elcsúszott:), vagy mit csinált nemtom
Alapvetően teljesen megérdemelten vezetünk, mondjum a 20. perc elején kicsit aggódtam nehogy gólt kapjunk
zlotyi11:nathaniel:
Én komolyan nem értem. A mutatott játék alapján egy bohózat volt az 1. félidő. Fényévekre volt a teljesítményünk a kedden mutatott-tól! Köszönjük meg a Parma védőnek és Willy Wonka leleményességének, hogy vezetünk!
Azért nehéz egy olyan csapat ellen játszani akinek "csak ne kapjunk gólt" az elve. Ehhez képest megvoltak a helyzeteink, igaz kaphattunk is volna.
A lényeg, hogy vezetünk.
nathaniel:zlotyi11:nathaniel:
Azért nehéz egy olyan csapat ellen játszani akinek "csak ne kapjunk gólt" az elve. Ehhez képest megvoltak a helyzeteink, igaz kaphattunk is volna.
A lényeg, hogy vezetünk.
Igaz, hogy kedden a Benfica bátrabb volt, mint ma a Parma, de azért nem azt játszák, hogy "10 emberrel hátul"! Kedden valahogy gördülékenyebb volt a támadójáték és amellett sem mehetek el, hogy a védelmünk sajnos zavarba hozható!
Bízom azért abban, hogy meccsről meccsre javulva jobbak leszünk!
Forza Milan!!!
JoKeR:
Faszé akarjuk mindig megjátszani. Kaká lőjjön már távoltól.
milandrukker:
Érdekes egy hozzáállás, h Brocchinak nincs helye a kezdőben, de az senkinek sem szúr szemet, h Pippo 10 helyzetből csak 1 lő be...spec engem az is sokkal inkább aggaszt, h Cafú még a keret tagja.
Hell:milandrukker:
Érdekes egy hozzáállás, h Brocchinak nincs helye a kezdőben, de az senkinek sem szúr szemet, h Pippo 10 helyzetből csak 1 lő be...spec engem az is sokkal inkább aggaszt, h Cafú még a keret tagja.
Van gond a kerettel, jobb oldalunk semmilyen. Minden komolyabb támadás onnan jön, se Oddo se Cafu nem megoldás oda. Én eddig se voltam Pippotól elájulva. De inkább ő, mint Gila... Ez így édes kevés lesz, még a 4-hez is.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.