Peterman:
ZOTYA: KAKA eddig 4 meccsen 3 gólt rúgott és ez jó eredmény szerintem. Én is örülnék neki, de nem várhatjuk el tőle, hogy 4 meccsen 20 gólt rugjon.
NOVEMBERONE: Remélem nem igy lesz....Bizom a csapatban és ugyanúgy bizom Ancelottiban is!
SZerintem várjuk már meg az első 10 meccset. Abból már lehet véleményeket alkotni. Vannak-e hibák, ha vannak, hol vannak. Mekkora eséllyel pályázhatunk a bajnoki cimre. Hol kellene erősiteni, kit játszatni a bajnokin, kit a BL-ben, meg hasonlók. Most szapuljátok őket azért mert eddig nem kaptak ki??? Nem kéne. Mi van, ha a következő 6 meccsen csak a Milannak sikerül nyernie vagy Xelnie? Ugyanaz a helyzet, mikor mindenki Ancelottit b@aszogatta a nem ,,mindenhol elsők vagyunk,, eredményekért. Erre fel a bajnokságban még a mindig előkelő negyedik helyen végeztünk, a büntető pontlevonások ellenére, megnyertük a BL-t, elhóditottuk a Szuperkupát és azóta is veretlenek vagyunk!!!UGYANAZT játszátok el megint. Nem tudom miért kell már megint CA-t, vagy a csapatot csesztetni! Aztán meg majd megint áradoztok, hogy SORRY CA! Tévedtünk. Várjatok türelmesen, lesznek eredményei! ÉLJEN ANCELOTTI! HAJRÁ MILAN!!!
Figyelj én egy baromi optimista ember vagyok. DE amit te ide irkálsz az már engem is megmosolyogtat. Nincs olyan, hogy majd 10 meccs után meglátjuk mire vagyunk jók. A mindig aktuális meccset kell hozni, de ezt ilyen hozzáállással nem fogjuk teljesíteni.
A vak is látja, hogy az ilyen meccseken megy el a bajnokság. Nem tudtuk Shevát pótolni és úgy látszik, hogy a második bajnokság is elúszik emiatt.
Még1x mondom baromi optimista vagyok, de az ilyen játékot még én sem tűröm...