Juhej:
nem eméxem, régen volt a fio meccs:)
MILANELLO - 20 players have been called-up by Carlo Ancelotti for tomorrow: GOALKEEPERS: Dida, Fiori, Kalac; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Seedorf; ATTACKERS: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi.
nem eméxem, régen volt a fio meccs:) de kakat kiállították, vagy miért nincs a keretben?
vtomi:Juhej:
MILANELLO - 20 players have been called-up by Carlo Ancelotti for tomorrow: GOALKEEPERS: Dida, Fiori, Kalac; DEFENDERS: Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Simic; MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Emerson, Gattuso, Gourcuff, Seedorf; ATTACKERS: Aubameyang, Gilardino, Inzaghi.
nem eméxem, régen volt a fio meccs:) de kakat kiállították, vagy miért nincs a keretben?
Kaká-Pirloval és Oddoval egyetemben- pihentetve lesz a jövő heti BL meccs miatt, legalábbis a Gazzetta vmi ilyesmit ír sztem, ahogy levettem belőle.
kilpin:
Nyerünk kettő egyre :wink:
sandroadi:
a mai gazzetta nyomtatva a kezembe akadt. állitólag seedorf irányit,kaká pihen és inzaghi gilával kezdünk elöl.
lalas:vtomi:Juhej:
Kaká-Pirloval és Oddoval egyetemben- pihentetve lesz a jövő heti BL meccs miatt, legalábbis a Gazzetta vmi ilyesmit ír sztem, ahogy levettem belőle.
Kaká csütörtök hajnalban még válogatott meccset játszott, és csak ma érkezik vissza Milánóba, semmi értelme nincs egy ilyen kimerítő utazás után játszatni, Pirlo rúgást kapott a válogatottban, így őt is pihentetik, Oddot meg csak szimplán pihentetik :D, sebaj legalább Guffy valszeg tutti kezdő lesz. Van egy olyan érzésem hogy most két ékkel fogunk játszani.
Dida - Cafú, Bonera, Kaladze, Favalli - Gattuso, Emerson, Guffy, Seedorf - Inzaghi, Gila kezdőt jósolok. de lehet hogy Gila helyett Ambro vagy Brocchi fog játszani ha maradunk a karácsonyfánál.
dreid:
Hihetetlen, a világ egyik legjobb edzője és nem veszi észre, hogy Gila és Pippo kioltja egymást... Már ha egyáltalán hasonló lesz a kezdő..
JoKeR:
Milan: 2 meccsből 1 győzelem, 1 döntetlen, négy pont. 4 rúgott, 1 kapott gól. Helyezés: 3.
Siena: 2 meccsből 2 vereség, nulla pont. 1 rúgott, 5 kapott gól. Helyezés: 19.
Azt az 5 kapott gólt remélem megtoldjuk még kettővel minimum.:) Ezt a Sienat verni kell.
luzsi:dreid:
Hihetetlen, a világ egyik legjobb edzője és nem veszi észre, hogy Gila és Pippo kioltja egymást... Már ha egyáltalán hasonló lesz a kezdő..
Nem tudom feltünt-e, de már elég régóta az 1 csatáros játékot játsza a csapat épp azért, mert Pippo és Gia nem fér el egymást mellett (ezt Carlo is lenyilatkozta) :)
Remélem Gourcuff - Seedorf - Gilardino támadó szekció lesz, akkor lehet Emerson - Ambrosini - Brocchi középpálya.
Nyerni kell!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.