Condor:
Szerintem borzasztó egyszerű oka volt Emerson behozatalának, mivel Gattuso ment le, így Carlo azt akarta, h maradjunk stabilak hátul, mert a Fio elég jól kontrázott, ezért behozta a brazilt, Pirlo meg egy sorral feljebb ment, szinte Kaká mellett volt, minden akcióból kivette a részét, a látottak alapján hamarabb is meg lehetett volna húzni ezt a dolgot, mert ez a hétfői Pirlo nem a tavalyi tökölős, alibizős volt, hanem végre nagyon sokat vállalt. Az meg megengedhető Carlónak sztem, h jobban bízik egy Pirlóban, h ad egy forintos zsugát, mint Gourcuff-ben, nem elvitatva ezzel a kis francia érdemeit.
FORZA MILAN!!!!!
milandrukker:szabby7:
lalas: Gilat bántani tilos. Karácsonyfa felállásba egy gyors kombinatív csatár kell előre, Gila nem ilyen,
Gilat bántani Tilos :?: :?: :?: Hm...
Mélyen tisztelt és nagyrabecsült stabil kezdő lalas kolegám légyszives áruld már el nekem egyszerü kis proli tartaléknak hogy mi a lófasznak egy olyan csatár a mi szeretett Milanunkba aki 1. se nem gyors, és 2. se nem kombinativ :?: :?: :?: Há ennyi erővel lehetnék én is csatár a Milanba? Ezek a "képességeim" nekem is megvannak! És ha mondjuk Gatta a félpályánál felkap a hátára oszt elrobog velem az ötösig, majd Kaka végigcselezi az ellenfelet a szertárostól a kapusig majd 3 méterre az üres kaputól hozzám passzol akár gólkirály is lehetnék a Milanba! (Ja, ezt elcsesztem mer eun kivüli vagyok) De könyörgöm, meddig birjátok még elviselni ezt a százat hatvan alatt futom, imádom a focit, akár órákig is elnézem Gilardinot ebben a csapatban??? Esküszöm ha holnaptól Kalács meg Fióna vagyFiórivagyki játszana csatárt a Milanba még az is eredményesebb lenne...
Szóval inkább a Milan alkalmazkodjon Gilahoz és Ancelotti meg a karácsonyfája kapja be, és épitsen olyan taktikát ami a legjobban Gilardinonak kedvez? Ha immunis a Milan focijára akkor menjen vissza a Parma-ba vagy honnan jött, oszt boldoguljon, vagy maradjon de végre kezdjen focizni mer a +!/%!%/%/%ba belehuzza a fa=//=/át ha igy játszik tovább, ahogy hosszu hónapok óta teszi.
1dül 1 csatár, h legyen kombinatív? :lol: Ugyanezek a kritériumok Pippora is igazak meg még számtalan emberre. Akkor ők kuka?
lalas:Condor:
Szerintem borzasztó egyszerű oka volt Emerson behozatalának, mivel Gattuso ment le, így Carlo azt akarta, h maradjunk stabilak hátul, mert a Fio elég jól kontrázott, ezért behozta a brazilt, Pirlo meg egy sorral feljebb ment, szinte Kaká mellett volt, minden akcióból kivette a részét, a látottak alapján hamarabb is meg lehetett volna húzni ezt a dolgot, mert ez a hétfői Pirlo nem a tavalyi tökölős, alibizős volt, hanem végre nagyon sokat vállalt. Az meg megengedhető Carlónak sztem, h jobban bízik egy Pirlóban, h ad egy forintos zsugát, mint Gourcuff-ben, nem elvitatva ezzel a kis francia érdemeit.
FORZA MILAN!!!!!
Emerson Ambrosini helyett jött be de mindegy. Guffy azért kellett volna, hogy játékosabb legyen a középpálya, jól cselez és lő, és Kaká akkor felmehetett volna valódi éknek. Még mindig Gila, szerintem nem kell őt bántani (tavaly végig Pirlot védtem és most ő az Isten), tudtuk hogy ő ilyen csatár, a Parmai évek erről szóltak, ki lett szolgálva, és ő a remek fejjátékával meg amúgy is, rendkívűl jó %ban használta ki a helyzeteket. Ennyi erővel lehetne támadni Gattusot és akár Ambrosinit, mert kis túlzással ki sem kell rájuk lépni mert tutti hogy el nem találják a kaput, nekik nem is ez a dolguk, mert nem képesek erre... visszatérvén az eredeti gondolathoz pont ezért kellett volna behozni Guffyt mert Emersonra se kell nagyon kilépni... Guffynál megoszlott volna jobban a védők figyelme. Na de mind1, Carlo szerint ez így jó volt, megérte az 1 pont a Szuperkupáért, és ha így veszem igaza is van. A tegnapi nyilatkozatában megemlíti hogy Ronaldo a Siena ellen már hadra fogható lesz, és jöhet a kétcsatáros játék.
Mondok egy nevet: Bierhoff nem tudom rémlik-e, ő se volt az a zsugás, betekerték a fejére és megoldotta ennyi. Gilával is ez kell sőt Pippoval is ez kell csak ez nem mindig sikerül.
Spoilimann:
nem rossz a karácsonyfa.végigvertük egy időben vele a világot.nem akadtunk legyőzőre
SuperPippo:
Amúgy a riporter kicsit idióta dolgokat mondott.Pl:Pippo ritkán szerez gólt fejjel :? A Bayern,Lyon,AEK,Juventus,Ajax stb védőit azért megkérdezném erről :lol:
lalas:
Gila nem rossz csatár (...) tavaly Pippo 20 bajnoki 2 gól, Gila 30 bajnoki 12 gól - miről beszélünk?
Chris-uno:SuperPippo:
Amúgy a riporter kicsit idióta dolgokat mondott.Pl:Pippo ritkán szerez gólt fejjel :? A Bayern,Lyon,AEK,Juventus,Ajax stb védőit azért megkérdezném erről :lol:
A riporter magai is egy idióta barom. Spanyol meccseket adnék csak neki, abba van buzulva. Állandóan okoskodik, meg jön a hozzáértő kiejtésével: Fjorentina..pff Már lassan lédereri "magasságokba" ér, pedig az nem könnyű. :D Utálom ezt a csírát.
Chris-uno:SuperPippo:
A riporter magai is egy idióta barom. Spanyol meccseket adnék csak neki, abba van buzulva. Állandóan okoskodik, meg jön a hozzáértő kiejtésével: Fjorentina..pff Már lassan lédereri "magasságokba" ér, pedig az nem könnyű. :D Utálom ezt a csírát.
tropical:Chris-uno:SuperPippo:
Sziasztok!
Teljesen igazad van!Ez a csávó teljesen oda van a spanyol bajnokságért!Illetve margit szurker :evil: !
Condor:tropical:Chris-uno:SuperPippo:
Sziasztok!
Teljesen igazad van!Ez a csávó teljesen oda van a spanyol bajnokságért!Illetve margit szurker :evil: !
Nem egészen, Farkas Norbert Barcelona-szimpatizáns.
lacikacs:
maszkak: Mutu-t én sem szeretem, de azért az túlzás, hogy csak ellenünk rúg gólt: a tavaly is és azelőtt a Parmaban is megközelítette a 20-at és látszott rajta, hogy akar és küzd, ellenben néhány játékosunkkal. Ha egy Mutu-szerű csatárunk lett volna nekünk a tegnap, akkor több góllal nyerünk.
Inzaghi még sz@rabb volt, mint Gilardino. 3 méterrel üres kapuval szembe ne tudja eltalálni a labdát, hát nem éppen dicséretes. És inkább dobja fül magát, ha hozzáérnek, mintsem megpróbálna kapura törni. Ez bosszantó.
Miért kell Emersont behozni, ha nem találja a helyét? Volt egy épkézláb megmozdulása a tegnap? Ha már vkp-t akart behozni, akkor Brocchit kellett volna.
CA elb@szta: ha fáradt a csapat, akkor pár helyen lehetett volna változtatni a kezdőn: döbbenet, hogy a überf@sza, atomkemény középpályánk védekezésben sehol nem volt és mindig a 2 hátvéd volt nehéz helyzetben. Örüljünk, hogy nem kaptunk legalább 4-et.
Ambro volt a legjobb, még is őt cseréli le...
Ezen a teljesítményen nem nehéz javítani, mert rosszabb már nem lehet.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.