hat a gilardino partiaknak mondom, enszerintem a tenyek beszelnek. hogy kapjon labdat ha nem is mozdul erte, vagy nincs meg az a gyorsasaga hogy legalabb lefusson vkit? szerintem 1 csatar se sirjon a milanba, olyan labdaosztogatok mellett mint pirlo, seedorf vagy kaka. ott kezdodik a dolog hogy meg kel tudni tartani a labdat, nem dobalni magad a 16 oson belul.
tobbi europai nagycsapat eredmenyesegre messze elmarad tolunk, mar nem azert mondom felreertes ne essek, de ha mar itt tartunk hogy hogy legyen egy csatar egyedul kombinativ akkor nezzel meg 1 fernando torrest, vagy morientest, vagy villat, vagy henryt aki kepes egyedul is helyzetet kidolgozni. egyebkent meg pippo helyezkedese es rutinja is gila fole emeli a kvalitasat enszerintem, nembeszelve az utobbi idoben szerzett fontos goljairol.
vagy akar nezzel meg 1 ronaldot hogy mire kepes tok egyedul ha megkapja a labdat 40 meterre a kaputol. meg mar az mekkora előny ha 3 védőt leköt, mennyivel több lehetősége van kaka nak is ha ronaldo van elől, ezt figyeld majd meg.
sajnalom szegeny gilardinot oszinten mondom mert amikor megvettuk azthittem megfogtuk az isten labat. es szerintem kapott mar eleg lehetoseget a bizonyitasra. fogalmam sincs mi okozta ezt a 120 % minosegi romlast nala, tenyleg nemtudok hasonlot a focitortenelemben dehat aki nem vak az latja hogy mit művel a pályán. es szerintem erre mar a vezetoseg is rajott, ok sem tehetnek rola, nem tudtak hogy ezlesz. nem veletlen hogy nyaron csatart akartak igazolni, es hogy volt par olyan nap hogy volt rola szo hogy gila elm1. valszeg azert beszelgettek el vele mert nem akartak bagoert eladni, ha mar 25 millioba kerult, ien formaban senki se fizetett volna annyit erte, de tán feleannyit sem :D
ennekem ez a velemenyem, lehet persze hogy a kovetkezo meccsen bekotor 1 golt, vagy kiharcol 1 kamu11 est es akkor mindenki isteniti, de azzal nemigazan vagyunk előrébb sztem. en januarban kolcsonadnam legalabb 1 fel evre vhova ahol o lenne az egyeduli sztarcsatar, hatha visszaterne bele az ihlet, sztem mar most nyaron is kolcsonadtak volna ha tudtak volna helyere vkit. oliveirat elnezve az utobbi 2 meccsen mar tobbet csinalt mint milanmezben 1 felszezon alatt >D
Elküldve: 2007.09.04. 02:10
#