Most, és innen tudtam meg az eredményt (vagy inkább az eredménytelenséget) és mielőtt hozzászólok innom kellett valami erőset, amit amugy elég ritkán szoktam, de kellett hogy "higgadtan" tudjak hozzászólni ehez, mer a végén még likvidáltak volna a moderátorok. Na annyi a véleményem miután az összes hozzászólást elolvastam hogy:
1. Miután ez volt a harmadik tétmeccs, és nyáron az egész csapat 1 hónapig lógatta a fa..át a tengerbe, továbbá a superkupa óta eltelt kerek 3 nap (és ilyen szinten ez már figyelemre sem méltó hogy 3 naponta meccset kell játszani) nehogy má az legyen hogy fáradt volt a csapat. Mitől? talán hosszabbitásban nyertek a Sevilla ellen? Lefutottak egy 90 percet. Már elnézést de ez nem magyar bajnokság! Ugy tudom az Olasz az elit 4-be benne van a világon, há nehogy má nebirják az iramot mindennek a kezdetén.
2.Az hogy Kaka ma nemjátszott kb 2-3 ember helyett, nem volt egyszerre KP és csatár, van ilyen, ennek megis ittuk a levét.
Persze nem tragádia, csak egy fekete folt a fehér lepedőn, és még hátra van 36 forduló. De ilyenkor aztán lehet találgatni. (Ha azok játszottak volna akik a SzupKup-án kevesebbet, és ez az eredmény születik biztos az lett volna hogy mér nem azt a kezdőt játszatják aki pénteken nyert?
Egyébként ha ennyitől elfárad a csapat hogy több hónap pihenés után 3 napon belül játszik két komolyabb meccset akkor kár ábrándoznunk hogy vajon mit nyerünk idén, mer mi lessz ha jön az olasz kupa, BL, bajnoki, válogatott, stb egyszerre? És hol vannak még a sérülések? Mer azok jönnek ám hivatlanul majd, mer azok vannak olyan köcsögök.
A legfájóbb az hogy első hazai bajnokián ilyet mutatott a csapat. Ellehet hozni 1 pontot idegenből, de othon nem szabad odaadni 2-őt! Főleg nem a messze nem a legesélyesebb csapatnak.
Na, mire ezt a sok baromságot leirtam máris nyugodtam valamennyit. De azér még mindig szarul esik ez az este. :evil: :cry: :evil:
Elküldve: 2007.09.04. 00:33
#