black:
Nem tetszik ez nekem mármint,hogy Ronaldo nincs a keretben,szerintem tropára ment a lába.Kiváncsi vagyok,fog-e idén még egyáltalán játszani.Pár napja ezt írtam az igazolások topikba,hogy kell egy csatárt hozni mert Roni totál bizonytalan.Dehát akkor le lettem ugatva,hogy károgó vagyok.Tessék itt az első rangadónk és már megint nem játszhat!!!
Nemezis:
Nem kötekedek csak a vezetés azt mondta hogy Roni 100% lesz aug közepére.No már most még nevezve sincs.
No amugy ez mind lényegtelen mert ameddig bl és szuperkupa jön meg Gen-Mil 0-3 addig egyszerűen senki sem panaszkodhat mert nincs mire.
Majd ha xar lesz a palacsintában akkor igen.
Én sem igazán panaszkodni szeretnék csak ha jött volna még egy csatár nem lenne semmi gond.Igy sincs de azért vhogy még is van.
Meg így nincs annyi variációs lehetőség sem mert a két csatáros játék igy nem nagyon lehetséges.A klasszikus 2 csatáros.
De mondom még semmi ok a panaszra de még a károgásra sem.
JoKeR: csak megjegyzem hogy még most sincs kedven kötekedni 666((
Forza Milan
JoKeR:black:
Nem tetszik ez nekem mármint,hogy Ronaldo nincs a keretben,szerintem tropára ment a lába.Kiváncsi vagyok,fog-e idén még egyáltalán játszani.Pár napja ezt írtam az igazolások topikba,hogy kell egy csatárt hozni mert Roni totál bizonytalan.Dehát akkor le lettem ugatva,hogy károgó vagyok.Tessék itt az első rangadónk és már megint nem játszhat!!!
Miaz, hogy tropára ment a lába? Ilyet én sehol nem olvastam. :? Ergó, nem kell mindeféle hülyeséget bemagyarázni magadnak.
Sajnos benne van a pakliban, hogy sérülékeny, ezért kell megvárni amíg 100%-os állapotban van, nehogy rásérüljön. Úgyis 1 csatárral állunk ki, akkor meg tökéletesen megfelel, ha játszik Gila 80 percet aztán meg bejön helyette Pippo. Vagy fordítva.
Egyébként engem is nagyon zavar Ronaldo állapota, de attól még nem a falra festeni...
Nemezis:
Nem kötekedek csak a vezetés azt mondta hogy Roni 100% lesz aug közepére.No már most még nevezve sincs.
No amugy ez mind lényegtelen mert ameddig bl és szuperkupa jön meg Gen-Mil 0-3 addig egyszerűen senki sem panaszkodhat mert nincs mire.
bzola:
most az egy dolog, hogy ronaldo nincs, de sajnos maldini sincs...
szaloky:Nemezis:
Annyit tennék hozzá, hogy a Nemzeti Sport vasárnapi számában megjelent monacói visszatekintés szerint Roni ugyanolyan súlyban van, mint Madridban volt. Lehet erre legyinteni, de azt megjegyezném, hogy egy olyan újságíró írta le ezt, aki 1. kedveli a játékát és őt is; 2. nagyon hiteles, jó tollforgató.
Ergo: mi a valós helyzet Ronaldóval?
bzola:maszkak:bzola:
most az egy dolog, hogy ronaldo nincs, de sajnos maldini sincs...
Maldini nincs ezzel számolni lehetett,Az ő hiányát talán jobban átvászeljük mert védőnk van és elég jók is,de csatárunk nem hogy nincs,de akik vannak azok elég gyenge fomát mutatnak!Pippo még csak-csak,de Gila!Most már tényleg szükségünk lenne egy csatárra aki 25 méterröl bombáz,és cselez!Ezt hiányolom már régóta!
azt, hogy maldini nincs, arra értettem, hogy ugyanúgy benne volt a keretben a sevilla ellen, mint ronaldo, most pedig nincs. ha huzamosabb ideig nem lesz, az ő hiányát is meg fogjuk érezni.
maszkak:szaloky:Nemezis:
Annyit tennék hozzá, hogy a Nemzeti Sport vasárnapi számában megjelent monacói visszatekintés szerint Roni ugyanolyan súlyban van, mint Madridban volt. Lehet erre legyinteni, de azt megjegyezném, hogy egy olyan újságíró írta le ezt, aki 1. kedveli a játékát és őt is; 2. nagyon hiteles, jó tollforgató.
Ergo: mi a valós helyzet Ronaldóval?
Sztem az a valós helyzet,hogy még ebben az évben nálunk lesz(a szerzödése is csak 2008 is szól ha jól tom)és elmegy.Ja és januárban tuti jön 1vagy 2 csatár!!!
attilio-7:
Faragó Ricsi meg azt mondta a szuperkupa közvetítés alatt hogy látta a Milant edzeni a pálya széléről, és hogy Roni mennyit fogyott...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.