szabby7:pamacs93:
Nos meg lehetett volna nyerni ezt a meccset.
De sajnos nem sikerült.
Meg elis lehetett volna vesziteni, szerencsére ez sem sikerült. :lol:
Megnéztem most vagy 20-szor egy rövid összefoglalót, főleg a Pippo féle légörvénykavarást, na azért ne túlozzatok mien 3 méterről? megvolt az legalább 6!!! méter is :lol: Sokadszorra ugy tűnt mintha Ambro passza megpattant volna egy hátvéd lábán, és ez is okozhattata hogy Pippo ritmustalanul próbálta elrúgni, meg az a baj hogy egyszerre mindkét lábával, és úgy azér elég körülményes. Na de az a Pazzini gyerek hogy át baxta Nestát mielőtt rárakta Mutyi fejére a gólpaszt hát az nem volt semmi, bár inkább lett volna :cry: Na és az a kapufájuk a végén? Hát igy, hogy tudtam az eredményt még igy is nyeltem egy nagyot 8O. Azér láttam sajnos Nestát meg Kaladzét is párszor gondban, szóval még jó hogy legalább nemkaptunk ki. Dida meg soxor csak szemmel veri a labdát :roll: Csak néha a labda is visszaüt. :cry: Jó lett volna ha véd egy nagyot, az az 1 is elég lett volna... Vagy legalább Kaka 2 távolilövéséből az egyik igazán betotyoghatott volna, na de most már ez van. :(
Tibo:
Ráadásul ezt a mozdulatot mindeki megcsinalja a grundon is :lol:
Hát akkor a grundról kéne igazolni. :lol: Lehet hogy sokan megcsinálnák még innen is, de Nesta mellett :?: :roll: És az a kis "jelentéktelen" csel meg az a kis ütemnyi idő nagyjából 2 pontunkba került, mer ha nem nyeri azt az ütemet akkor Nesta valszeg ugy eltakaritja onnan a lasztit mint a szart :roll:
Az átbaxta szót meg visszavonom, akkor csak finoman elhúzott mellette és adott egy gólpaszt, amit 16 belül nem lett volna szabad neki, sztem. :lol:
antiinter:
OFF: miez hogy megse próbáljuk megszerezni Adriano-t? Ő is modja hogy KELL! Gilardinot meg ne védje mert olyan béna volt hogy nem igaz...Egyetlen oyan labdaérinése se volt ami utá nem esett volna el....Ilyet még Noki sem tud...
SuperPippo:
Átbaszás az sztem az volt amikor a Milan-Barca 0-1 es mérközésen Ronaldinho a gólpassza előtt művelt Rinoval :?
Nesta olyan távol állt Pazzinitől,hogy esélye nem volt szerelni,jó ütemben csinálta meg a cselt,nem is volt csúnya,de hogy ezzel átbaszta volna :? De bent meg Janku lemaradt Muturól :? Ennyi
milandrukker:SuperPippo:
Átbaszás az sztem az volt amikor a Milan-Barca 0-1 es mérközésen Ronaldinho a gólpassza előtt művelt Rinoval :?
Nesta olyan távol állt Pazzinitől,hogy esélye nem volt szerelni,jó ütemben csinálta meg a cselt,nem is volt csúnya,de hogy ezzel átbaszta volna :? De bent meg Janku lemaradt Muturól :? Ennyi
Hát ott simán ütköztek és Rino elesett, szóval az én szememben annak még kevesebb köze volt az átbaszáshoz :wink:
roltchi:
a Gila témához annyit, hogy én nem kikezdmőt, csupán azt mondom, hogy már 2 éve van itt, és ha mégis előkerül a neve, a szurkolók kifütyülik, itt is sokan szidják, akkor valami van...
szerintem az van, hogy hiába lőtt sok gólt, akkor is azt érzik az emberek, hogy nem tudja kiadni magából azt, amit tud. Rengeteg gólt lőtt a Parmában meg volt az év olasza, év fiatalja, de nálunk 2 év alatt nem tudta kiverekedni magának a teljes bizalmat...
ha csak a legutolsó meccsre gondolok, egyszerűen látszik,hogy nem jönnek neki össze a dolgok. Igen, lövöget gólokat, de merem állítani, hogy jó prá csatár van, aki többet lőtt volna a helyében.
Play:roltchi:
a Gila témához annyit, hogy én nem kikezdmőt, csupán azt mondom, hogy már 2 éve van itt, és ha mégis előkerül a neve, a szurkolók kifütyülik, itt is sokan szidják, akkor valami van...
szerintem az van, hogy hiába lőtt sok gólt, akkor is azt érzik az emberek, hogy nem tudja kiadni magából azt, amit tud. Rengeteg gólt lőtt a Parmában meg volt az év olasza, év fiatalja, de nálunk 2 év alatt nem tudta kiverekedni magának a teljes bizalmat...
ha csak a legutolsó meccsre gondolok, egyszerűen látszik,hogy nem jönnek neki össze a dolgok. Igen, lövöget gólokat, de merem állítani, hogy jó prá csatár van, aki többet lőtt volna a helyében.
Ne haragudj, de az ilyen "de merem állítani, hogy jó prá csatár van, aki többet lőtt volna a helyében" kijelentésekkel nagyon könnyű dobálódzni. Persze, lehet hogy igaz, de szerintem te Oli-ról is ezt gondoltad. Innen a karosszékből könnyű fikázni valakit....
millinarios:KanBodza:
gila?engem jobban zavartak emerson ügyetlenkedései...16oson belül eladott labdája meg erőtlen paszai...
Hányadik meccse volt a Milanban ez Emersonnak? És Gilának?
roltchi:Play:roltchi:
Ne haragudj, de az ilyen "de merem állítani, hogy jó prá csatár van, aki többet lőtt volna a helyében" kijelentésekkel nagyon könnyű dobálódzni. Persze, lehet hogy igaz, de szerintem te Oli-ról is ezt gondoltad. Innen a karosszékből könnyű fikázni valakit....
Már megbocsáss, de nekem igenis az a véleményem, hogy a kapott ziccereket, passzokat, mondjuk Seva vagy Inzaghi jobban kihasználná. És nem, Oliról nem gondoltam semmi ilyet...
És nem fikázok, hanem normálisan leírtam a véleményem, amihez jogom van. Attól, mert valakit az ember kritizál, nem kell egyből a "könnyű karosszékből fikázni" dumával jönni.
Vagy izgalmas lenne és érdekes egy fórum, ahol mindenki mindig mindenkit dícsér...
millinarios:roltchi:
fel is merül a kérdés, miér ő cserélték be? de én azt hiszem hamarosan bele fog jönni!
Szerintem is jó lesz. Egyébként maga Ancelotti nyilatkozta nemrégen, hogy bár lehet, hogy Emerson legyűrte a lelki problémáit, de fizikailag még közel sincs tökéletes állapotban.
millinarios:KanBodza:
gila?engem jobban zavartak emerson ügyetlenkedései...16oson belül eladott labdája meg erőtlen paszai...
Hányadik meccse volt a Milanban ez Emersonnak? És Gilának?
roltchi:Play:roltchi:
Már megbocsáss, de nekem igenis az a véleményem, hogy a kapott ziccereket, passzokat, mondjuk Seva vagy Inzaghi jobban kihasználná. És nem, Oliról nem gondoltam semmi ilyet...
És nem fikázok, hanem normálisan leírtam a véleményem, amihez jogom van. Attól, mert valakit az ember kritizál, nem kell egyből a "könnyű karosszékből fikázni" dumával jönni.
Vagy izgalmas lenne és érdekes egy fórum, ahol mindenki mindig mindenkit dícsér...
Play:roltchi:Play:roltchi:
Nem személyeskedni akartam, csak úgy érzem az az érv amit kiemeltem teljesen semmitmondó. Elfogadom ha így gondolod, de ez akkor is tipikus ha, akkor, esetleg... Szerintem.
Olit meg csak azért hoztam fel, mert őt is igen nagy reményekkel várták páran (ha nem voltál köztük, akkor sorry), aztán tessék. Nem feltétlen olyan egyszerű egy nagycsapatban rugdosni a gólokat. Ennyi erővel kijelenthetnénk, hogy Sheva is egy rakás szar, mert amit a Chelseaben művel...
Azt sem állítom, hogy el vagyok ájulva Gila teljesítményétől, mert nehéz lenne. De a ló másik oldalára sem kell átesni. És ez nem is annyira neked szólt.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.