Na srácok, engedelmetekkel én is elemzek, kint voltam a meccsen, és talán máshogy láttam dolgokat...
Na szóval, csalódott vagyok, mert a Milan által beharangozott nagy búcsúztató, meg utoljára bíztassuk az athéni döntőt játszó csapatot, elmaradt.
Egy darab drapéria gratulált CC-nek, a meccs utni 2 kör meg az , hogy 3-szor feldobták, szerintem kevés volt. A Többiek meg egy perig álltak a kör közepén, mint Pataki Attila és ennyi, AZ szép volt, hoyg mindekin 5-ös mez volt.. de akor is kevés. A jegy 50%-kal olcsóbb olt mindnekinek, de azt hiszem ingeyn kellett volna adni...
A meccsről: volt vagy 40 ezer ember, bíztam benne, hogy azért nyerünk és lesz mit ünnepelni. Amikor a játékosokat bemutatták és a keresztnév után mindenki üvöltött a családnevet, az volt vicces, amikor a cserék jöttek.. még a helyiek sem tudták szinte ki kicsoda és szinte röhögtek.
A meccs nagyon gyenge volt, látszott, hogy ez a csapat soha nem fog így játszani , ilyen összeállításban, és ez a játékon is meglátszott.
Akit ki lehet emelni: Brocchi, Bonera, Gourcuff. Főleg Btocchi játszott jól, Gattusót idézően agresszív volt.
A többiek rém gyengék voltak, Oliveirán 40 ezer ember röhögött, nem nagyon csipázták. A füvet locsoló embert többet ér, mint ő. Arról nem is beszélve, hogy amikor elrontotta nagykpűen elölmaradt, sőt, egyszer egy hibája utána utáafutotta védőnek, és felrúgra . ÉN kiállítottam volna az tuti. Ő meg Boriello katasztrófa volt, a védelem pedig olyan, mint egy bedrogozott lajhár...
Sergingo közepesen játszott, tud ő jobbat, Simic semmi extra, Grimi nem lesz rossz, csak még tapasztalatlan.
A fiatalok meg katasztrófák. Az a Darmian úgy játszott, mint aki életében nem látott labdát. Nagyon dícsértétek Di Gennarot, nem lenne rossz srác, de bőven van hova fejlődni.
Costacurta előtt meg le a kalappal!!! Ő volt az egyetlen, aki miatt nem sajálom, hogy megnéztem a helyszínen a meccset. Na persze meg a stadion és a szurkolók!
FORZA MILAN PER SEMPRE!
Szerintem kétfajta ember létezik: akik káromkodnak, meg a többi f@sz.
Elküldve: 2007.05.21. 13:41
#