tibcsike:tibcsike:
Tisztelt Sportársak!
Szerintem ezt a meccset márpedig be fogjuk húzni! Most mindenki bizonyÃtani akar (legalábbis remélem Ãgy van), aki eddig kevés játéklehetÅ‘séget kapott. EzenkÃvül még ott van ugye Costacurta búcsúztatása, aminek plusz energiát kell, hogy adjon minden most lehetÅ‘séget kapó fiatal Milanistának.
Gálaelőadást ugyan én nem várok, de egy egy, esteleg két gólos győzelemben én mindenképpen hiszek.
Ha nem Ãgy lesz, én kérek elnézést :wink:
FORZA MILAN, FORZA COSTACURTA!
Elnézést kérek!
Shev:
Sztem nem volt rossz a meccs, a "végére" viszont nagyon elfogytak a srácok. Az elsÅ‘ félidÅ‘ alapján 2 játékos zavart egy picit: Oliveira (akinek remélem ez volt a búcsúmeccse :) ), és Costacurta, aki azon a poszton sztem nem volt túl hatékony. Véleményem szerint Olit csak Grimi sérülése mentette meg a cserétÅ‘l, én nagyon szÃvesen megnéztem volna egy Aubameyang-ot helyette - vagy bárkit:)
A 2. félidÅ‘re a pozitÃv dolgok kezdtek elhalványodni, ahogy fáradt a csapat (Grimi, Gourcuff...).
Azért mégis volt pozitÃvum: az ifisták. Di Gennaro nagyon jól mozog és lát sztem a pályán, van benne jövÅ‘. Darmianról egy nagyon szép és higgadt labdakihozatal maradt meg, már-már Nestát idézte :) Guerci sajna nem kapott sok labdát, a bejövetele után (is) a bal oldalon próbálkoztunk a támadásépÃtéssel, Ãgy nem tudom megÃtélni.
Azért remélem a Parma győzni tud :)
Forza Milan!
floyddebarber:Shev:
Sztem nem volt rossz a meccs, a "végére" viszont nagyon elfogytak a srácok. Az elsÅ‘ félidÅ‘ alapján 2 játékos zavart egy picit: Oliveira (akinek remélem ez volt a búcsúmeccse :) ), és Costacurta, aki azon a poszton sztem nem volt túl hatékony. Véleményem szerint Olit csak Grimi sérülése mentette meg a cserétÅ‘l, én nagyon szÃvesen megnéztem volna egy Aubameyang-ot helyette - vagy bárkit:)
A 2. félidÅ‘re a pozitÃv dolgok kezdtek elhalványodni, ahogy fáradt a csapat (Grimi, Gourcuff...).
Azért mégis volt pozitÃvum: az ifisták. Di Gennaro nagyon jól mozog és lát sztem a pályán, van benne jövÅ‘. Darmianról egy nagyon szép és higgadt labdakihozatal maradt meg, már-már Nestát idézte :) Guerci sajna nem kapott sok labdát, a bejövetele után (is) a bal oldalon próbálkoztunk a támadásépÃtéssel, Ãgy nem tudom megÃtélni.
Azért remélem a Parma győzni tud :)
Forza Milan!
Pont ez az, Grimi nekem nagyon tetszett, lekes vot, hajztott, látszott rajta, hogy bizonyÃtani akar. Sajnos elfáradt és meg is sérült, viszont nem nagyon engedte el az embereket a bal szélen. Ha többször jutnának játéklehetÅ‘séghez, nagyon jó kis tarcsicsapat lenne ebbÅ‘l, szerintem nincs gond. már csak Aubameyang hiányzik. Neki a bátyja hova lett (Catalina) ?
lechevalier:emlékszem hogy szidtam anno mikor ideigazoltuk, hogy miért ezt a csöves kinézetű félkegyelműt igazoljuk...
storari egy fos.érdekes,mikor idejött elég sokan örültek neki...
most viszont már nem annyira...
KanBodza:lechevalier:emlékszem hogy szidtam anno mikor ideigazoltuk, hogy miért ezt a csöves kinézetű félkegyelműt igazoljuk...
aztán kalács annyira szar volt h mármár őt követeltk a kapuba...azt azért látni kell h kalacs sem egy dida de legalább a termete megvan hozzá h kapus legyen ha más nem is...storari viszont téllkeg egy bohóc...valamivel kulturáltabban néz ki mint a messinás időszakban d azért csak egy bohóc..
KanBodza:lechevalier:emlékszem hogy szidtam anno mikor ideigazoltuk, hogy miért ezt a csöves kinézetű félkegyelműt igazoljuk...
aztán kalács annyira szar volt h mármár őt követeltk a kapuba...azt azért látni kell h kalacs sem egy dida de legalább a termete megvan hozzá h kapus legyen ha más nem is...storari viszont téllkeg egy bohóc...valamivel kulturáltabban néz ki mint a messinás időszakban d azért csak egy bohóc..
szaloky:KanBodza:lechevalier:emlékszem hogy szidtam anno mikor ideigazoltuk, hogy miért ezt a csöves kinézetű félkegyelműt igazoljuk...
Kalac egy fontos meccset legalább hozott az idén (Celtic), tehát legalább őt megérte fizetni!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.