zila:ezt az ascolit akár fiorival is be kell darálni...nem tudunk felállÃtani most olyan kezdÅ‘11et a keretbÅ‘l akikkel ez nem rutinfeladat...
Egy rossz hÃrrel kell kezdenem a napot:
Az Italia1 Ãrja, hogy Dida helyén Kalac áll majd kapuba valamint azt is, hogy veszélybe került brazil barátunk szereplése a MANU ellen.
ferkoka:zila:ezt az ascolit akár fiorival is be kell darálni...nem tudunk felállÃtani most olyan kezdÅ‘11et a keretbÅ‘l akikkel ez nem rutinfeladat...
Egy rossz hÃrrel kell kezdenem a napot:
Az Italia1 Ãrja, hogy Dida helyén Kalac áll majd kapuba valamint azt is, hogy veszélybe került brazil barátunk szereplése a MANU ellen.
szaloky:
Bár Carlo legutolsó nyilatkozata nem ezt Ãgérte, a Gazetta ma reggel ezt a kezdÅ‘t JÓSOLJA:
Kalac - Oddo, Maldini, Nesta, Janku - Ambro, Pirlo, Gourcuff - Kaka - Gila,Ronie.
szaloky:
Bár Carlo legutolsó nyilatkozata nem ezt Ãgérte, a Gazetta ma reggel ezt a kezdÅ‘t JÓSOLJA:
Kalac - Oddo, Maldini, Nesta, Janku - Ambro, Pirlo, Gourcuff - Kaka - Gila,Ronie.
Bpeti82:szaloky:
Szerintem nem ez lesz a kezdő. ha Maldini játszik akkor a hétvégén pihen :) Amúgy elvben Kaká is pihen vagy nem?
zlotyi11:Bpeti82:szaloky:
Szerintem nem ez lesz a kezdő. ha Maldini játszik akkor a hétvégén pihen :) Amúgy elvben Kaká is pihen vagy nem?
Kaka? Szerintem ő tui nem! De Maldini szerintem sem fog játszani most.
Symon:
Csá skacok mikor lezs a meCCs :?: :?: :?: :?: :?:
Symon:
Igaz,hogy Nesta is megsérült az edzésen(konkrétan a bal keze) nagyon rémélem hogy nem veszÃtsük ell a legjobb védönket megint !!!!!!!!!!!!
Shev:
A 20as utazó keret:
KEEPERS: Fiori, Kalac, Storari
DEFENDERS: Bonera, Favalli, Grimi, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Oddo, Simic
MIDFIELDERS: Ambrosini, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Pirlo, Seedorf
STRIKERS: Gilardino, Ricardo Oliveira, Ronaldo.
Tehát a hiányzók: Dida (sérült), Cafu (talán pihen a hétvégére, hogy a MU meccsig Oddo is pihizhessen), Serginho (talán ua. mint Cafu), Maldini (sérült), Brocchi (sérült), Inzaghi (talán szintén pihen).
Forza Milan!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.