JoKeR:
A második félidő elég pörgősre sikeredett. 8) Érezhetőn javult a játékunk. Guffy-t rögtön az egyenlítés után behoztam volna, de így se volt rossz.
Már kezdtem volna dicsérni Carlo cseréit, erre lehozza Ronit. Na ezt mért kellet??? 8O
Meglehetett volna a győzelem is, de Gila kihagyta kihagyhatatlant. Ha a második félidőt nézzük, azt gondolhatjuk, hogy nincs már akkora szakadék a két csapat között, de ha az egész emccset akkor sajnos van...
Jogosnak tartom a pontosztoszkodást.
hecky:
Szólni kéne Cafunak hogy megöregedett, már megint megpróbálta a megkerülős cselt, egyre szánalmasabb lesz. Mi van Oddoval miért nem ő játszott?
Shev:
A 2. félidő alapján teljesen megérdemelt minimum az X. Gila végre kapott egy félidőt :) A kihagyott ziccere után már fogtam a fejem, hogy lesznek páran a fórumon, akik hónapokig ezen fognak majd lovagolni...cáfoljanak meg :) Lehet hogy Roni belőtte volna, lehet hogy Oli vagy Pippo is...de az is, hogy Gila 10ből 9x ebből a szituból gólt szerez. Ez van, az X talán jogosabb is a játék összképe alapján. Carló remélem figyel, mert most kivételesen dicsérni fogom :)
1. Gila kellett - meg is lepődtem, amikor félidőben bejött. 1 pontot szerzett a csapatnak.
2. Gourcuff cseréje is nagyon kellett, jókor jött, jó ember helyett: a Roma akkor nyomott talán a leginkább, meg kellett törni a lendületet - See meg kifutotta magát már akkor :)
3. Gattuso behozása: talán véglegesen itt fordult meg a játék képe, mi lettünk veszélyesebbek - ez vagy a Roma fáradása miatt történt, vagy a 2 középpályás bejövetele miatt.
Zárszó: akkor is kapd be Carló, a kezdőt azért elqrtad! :D
andrijcar:
1:1 Rómában. Jó
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.