Shev:
Gazzetta szerint a kedzőnk:
Dida - Cafu, Nesta, Simic, Favalli - Brocchi, Pirlo, Seedorf - Kakà - Ronaldo, Oliveira...hát ez qrvára necces egy Roma ellen. Forza Milan!
Undyng:
a védelemnek Ãgy kéne kiállnia, ha nincs se bonera, se janku:
Oddo, Nesta, Maldini, Grimi
Favalli semi féleképpen seeeeeeeeeeeeeeeeee
piii:black:Kecske:
EMBEREK!! Holnap rangadó és csönd ül itt a fórumon. Mivan veletek? Mondjatok vmi okosat :)
Na mondok valami okosat-legalábbis megpróbálom.Idén az összes rangadót vagy elbuktuk,vagy döntetlen lett.Úgy-hogy minden rossz sorozat megszakad egyszer,ez remélem most.Meg valami miatt nem is tudom,hogy miért de úgy érzem most nyerni fogunk.Volt idő a csapat nagy részének pihenni és azért a Roma padja az rövidebb mint a mienk.
Na mondok már akkor én is valami okosságot, a Lazio elleni meccseket is lehet rangadónak venni, szóval a szezon első meccsén rögtön rangadót nyertünk.
kispuyol:
Hivatalos kezdőnk:
Dida; Cafu, Simic, Nesta, Favalli; Brocchi, Pirlo, Seedorf; Kakà; Ronaldo, Ricardo Oliveira.
na majd meglátjuk..
Ultrahun:
Jobb, ha el is könyveljük a Róma gyÅ‘zelmét. Ezt megnyerték. Jól ismerem a Milant, nem fogunk fordÃtani!
1:0-a, vagy 2:0-a lesz a vége..
0202milan:Ultrahun:
Jobb, ha el is könyveljük a Róma gyÅ‘zelmét. Ezt megnyerték. Jól ismerem a Milant, nem fogunk fordÃtani!
1:0-a, vagy 2:0-a lesz a vége..
ez milyen hozzáállás??mért ne fordithatnánk??sztem is siralmasan jáccunk,egy igazi helyzetünk sem volt,de ez a foci!!!UTOLSÓ PERCIG MENNI KELL!!!!FORZA MILAN!!!!
Penny:...Oliveira.
Ez eddig gyászos,siralmas, és elszoritó !!!! A játékosok és Carlo nem tudja,h ha a csapat nem lesz 4. ,akkor nem indulhat a Bl-ben ???? cafu mintha barátságos meccsen lenne úgy nevetgél , s hát a kezdö 11 is tartalmaz néhány kérdójelet Favalli, See, Brocchi
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.