lalas:
Nyerni kell és kész! És ha hozzuk az Ascoli meccset ami elmaradt idegenben, akkor már csak 9 pontra lesz a Palermo. Lehet hogy nevetséges de én a 3. helyet számolom és nem a 4.et. Siena idegenben muszály, Samp otthon megint csak kötelezÅ‘ és utánna megyünk a Palermohoz, és ha ott is nyerünk, és számÃtva hogy a Palermo nincs épp topformában, akár az elmaradt meccset is beleszámÃtva 3-5 pontra is megközelÃthetjük Å‘ket.
Forza Milan! Cél a dobogó!
kispuyol:lalas:
Nyerni kell és kész! És ha hozzuk az Ascoli meccset ami elmaradt idegenben, akkor már csak 9 pontra lesz a Palermo. Lehet hogy nevetséges de én a 3. helyet számolom és nem a 4.et. Siena idegenben muszály, Samp otthon megint csak kötelezÅ‘ és utánna megyünk a Palermohoz, és ha ott is nyerünk, és számÃtva hogy a Palermo nincs épp topformában, akár az elmaradt meccset is beleszámÃtva 3-5 pontra is megközelÃthetjük Å‘ket.
Mi sem vagyunk top formában, azért ősszel elég durván elintéztek (a palermo) :x
kispuyol:lalas:
Mi sem vagyunk top formában, azért ősszel elég durván elintéztek (a palermo) :x
andrijcar:
Akkor úgy néz ki, a Pirlo-Brocchi-Ambrosini-Kaká középpálya kezd :lol:
andrijcar:
Putya Nesta biztosan nem, mert még kb. 1 hónapig hiányzik sérülés miatt.
RickyKaka:
Na végre még csak nem is nevezte Ca Seedorfot.
Hála a jó Istennek,lehet hogy észhez tért? 8O
Grimit a kezdőbe és akko' renben leszünk!
Ja és 100% hogy jön dinnye a nyáron.
Kaká marad hiszen nem hazudozik a szurkolók szemébe.Sheva azt mondta lehet h megy a cselszkijbe meg még meggondolja.Aztán tudjuk h mi lett eblőle.Na de Sheva sose mondta azt a szurkolóknak h marad.
Forza Milan!!!
Siena 0-3 AC Milan /Kaka,Ronnie,Gila/
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.