Én örülnék, ha Aubameyang a kezdőben kapna helyett. Nem árt neki az edződés, ha Borriello helyett tényleg Ő lesz a 4. számú csatárunk.
Jó, hogy Darmian, és Di Gennaro személyében van két fiatal a keretben, de akit én hiányolok, az Antonelli. Eleinte nagyon futatták (az ifik közül Ő volt szinte az egyetlen kerettag), most meg a felkészülési meccseken sem lép pályára. Lehet, hogy sérült?
Hát ma ezt az Arezzot be kell darálni,mert nem egy nagy durranás.Guffinak külön örülök.Mostmár nem foghatjuk arra,hogy fáradtak a játékosok.Forza Milan
jaja,nekem is nagyon bejön mostanság már a srác,csak eddig a kapufákat lövöldözte.De Kalács se változott tavaly óta.Viszont Oli az utolsó két meccsén rúgott gólt. És Gila is bomba formában van.Ha Scudettot és Bl-t nem is,de ezt az olasz kupát,ha megnyernénk,én akkor is elégedett lennék.
Most hülye kérdés lesz,de a Riminiree mint csapatra gondolsz,vagy van egy ifjú titánunk Rimini néven a kispadon?Amúgy nem azért mondtam,hogy kiscsapat és azért kell legyőzni,hanem azért ,mert nem játszanak eget-rengető taktikával.