kellett ez a győzelem, nagyon! De azárt ne szálljunk el, sok ilyen győzelem kell!!
Annyira örültem én is, mintha BL-t nyertünk volna!
FORZA MILAN!
nathaniel:
Sajnos nem láttam a meccset, de az összefoglaló alapján jók lehettünk. Végre. Nagyon kellett. Most még az udinei kirándulást is hozni kéne és akkor januártól kettőzött erővel mehetnénk rá a BL helyek egyikére. Az öfiből úgy tünt Kalac továbbra is "zseniális", ha tényleg jön Roma, ő szezon végéig megoldás lehet, vagy addig míg Dida fel nem épül. Mindig szidni szoktam, ezért így korrekt: Ezúttal szép volt Carlo, bravó!
Forza Milan!!!
Play:nathaniel:
Sajnos nem láttam a meccset, de az összefoglaló alapján jók lehettünk. Végre. Nagyon kellett. Most még az udinei kirándulást is hozni kéne és akkor januártól kettőzött erővel mehetnénk rá a BL helyek egyikére. Az öfiből úgy tünt Kalac továbbra is "zseniális", ha tényleg jön Roma, ő szezon végéig megoldás lehet, vagy addig míg Dida fel nem épül. Mindig szidni szoktam, ezért így korrekt: Ezúttal szép volt Carlo, bravó!
Forza Milan!!!
Igen persze. Lehet gratulálni Carlonak. De azt is meg lehet kérdezni, miért csak most rakta ki See-t például a kezdőből? Miért akarja Kakat a csatársorban játszatni.
Egyre jobban erősödik bennem, hogy ez az egész Ancelotti sara. Mert tessék. Kivette a támadásokat lelassító Seedorfot. Kakat a helyén játszatta, elérakott két csatárt, fontos hogy nem mind2 befejező, és játszott a csapat.
Vagy nagyon leegyszerűsítem a dolgokat???
Juventus01:
Jogosan örültök a győzelemnek, de meg kell, hogy említsem az ellenfél csapat nevét: Catania. Igaz, hogy a 4., ahogy láttam-mégis nagyobb szégyen 1 ilyen no name csapattól kikapni, mint pl.: Palermótól.
Nem becsülöm le a Cataniát, mert annak ellenére, hogy több éve nem volt a Serie a-ban igen jól tartja magát-és eközben nem értem, hogy a többi csapat
mit küszködik velük. Mégis csak nagyobb csapatok, vagy nem? :?
Mindazonáltal még nem említettem meg, de szemetszúrt,(mint azt látom elég sokaknak itt a fórumon) hogy a milánnak nem új játékos, hanem új edző kell.
Ancelotti, sztem nem az igazi.
Mert amit mostanában művel-siralom.
De szerencsére mi megkaptuk a Juvéval Didier-t így hátradőlve élvezhetjük, hogy sorra nyerhetjük a meccseket :D
-Az a véleményem, hogy a milánt is vissza kellett volna zárni a Serie B-be.
Ismét nagy riválisok lehettünk volna, annyi különbséggel, hogy egy ligával lejjebb.
-Mindenesetre már alig várom, hog visszakerüljünk és ismét szép győzelmet arassunk a milánnal szemben. :wink: :)
és bocs, hogy így elhúztam a dolgot. :lol:
szaloky:
zila: Nem sértésnek szánom, de badarság lenne mindezt csupán a Juvéra kenni. Nyilván ők a legsárosabbak, de mi is belenyúltunk a lekvárba amiért most eleget küszködünk.
Én azt gondolom, ha a Juve-vezetők nem buknak meg, velünk soha senki nem foglalkozott volna. Konkrétan a mi sárunk az volt, hogy egy lehallgatott telefonbeszélgetésen a Milan egy középvezetője azt mondta, hogy XY partjelzőt nem szeretné látni a csapat meccsein, mert nem igazán korrektül muzsikált a múltban.
Ez valóban sportszerűtlen és gyanús.
De! Nem bunda, és nem okoz kárt senkinek, még Moratti - nagyon sportszerű, nagyon korrekt, talpig úriember - városi rivális elnöknek sem. Ezért igyekeztem juvés kollégánknak a Juve érdemeit kidomborítani az ügyben.
Juventus01:
Elnézést kérnék!
Egyetlen egy szóval nem írtam olyat, hogy Deshamps jobb lenne mint Ancelotti.
Én csak annak örültem, hogy nem nevesincs edzőt kaptunk-ezért írtam, hogy: "szerencsére".
A véleményem, hogyha megnézzük Didier múltját láthatjuk, hogy nem kis edző, aki nem konyít semmit a futballhoz.
Hozzátenném-talán a siralom tényleg elég kemény kifejezés.
-De én ezt teljesen más szemmel nézem.
Szaloky:
valóban elfogult vagyok a Juvéval egy kicsit 666((
AVE juve!!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.