SanSiro:10:10
mennyi lett a meccs?
SanSiro:10:10
mennyi lett a meccs?
black:
due:due/2.2
SanSiro:black:
due:due/2.2
kössz! :wink:
Pityoka70:
Black talán az a baj,hogy Berlusconi politikai karrierjét most sínyli meg a csapat.Mert ha csak a csapatra koncentrált volna mint régen,akkor nincs ez a "megöregedés".Galliani valószinű nem olyan nagy sas és a kutya sem veszi komolyan amikor tárgyalgatni próbál.Met a nyakam ráteszem,hogy pl.Crespo-t sem kereste meg izomból,ahogy azt kell.Faszalgott és ez lett a vége
roltchi:
önmagában Firenzében a 2:2 nem rossz
viszont látvaa meccset, borzalmas
A 4. hely nem lesz meg, marad a BL. Hátha ott összejön az, ami a bajnokságban nem.
AC MILAN FOREVER
milanello01:
Ezt nem hiszem el,és CA ismét azt nyilatkozta!!!!!!!!!!!!Ez felháboritó,jézusom ez milyen meccset nézett????
Jó a 2-2 tényleg lehet 1 jó eredmény Firenzében(bár én nem vagyok vele elégedett),de ilyen rossz játékkal,rossz volt nézni!!90.perc alatt 2 helyzet azon kivül még helyzetecskék sem és azt mondja ez meg h jól játszottunk?????????
FORZA MILAN!!!
roltchi:
Play
A 4. hely nem lesz meg, marad a BL. Hátha ott összejön az, ami a bajnokságban nem. = azt értettem ez alatt, hogy ott jobban szerepelünk. Pl a 4 közé jutás is az lenne.
millinarios:black:
Arra lennék kiváncsi,hogy a vezetőség nem engedte meg Carlonak,hogy ne erősítsen vagy,Ő maga ragaszkodik ezekhez a játékosokhoz,meg ahhoz is ,hogy még véletlenül se erősítsünk,meg fiatalítsunk.
Galliani: "Figyelj kedves Carlettónk, itt van ez a Gerrard gyerek, lehetőségünk lenne megszerezni, de csak ha te is beleegyezel..."
Carlo: "Ember, ha ide meritek hozni azt a senkiházit, beadom a lemondásomat!"
Galliani: "Jó, persze nem fontos... És mi lenne ha vennénk Sevcsenkó helyére egy sztárt, mondjuk itt Braidával Torresre szavaztunk..."
Carlo: "Felecsdel! Én Oliveirát és Borriellót kértem tőletek, hagyjatok már az ilyen Torresekkel!"
Ez eléggé valószerűtlen forgatókönyv. Szóval nem hiszem, hogy az igazolásokkal kapcsolatban is Carlót kellene elővenni...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.