lalas:
Ja és Cafú is nevetséges volt. Szerintem jobb ha januárban hazaigazol Braziliába, ott még lehet pár jó éve... ez már nem neki való. Mikor adott be egy labdát normálisan utoljára ez az ember? A szánalmas megkerülős cseleit sem kéne már erőltetnie, mert öreg ember nem gyorsvonat...
Pityoka70:
Tudom,hogy elcsépelt,de azt kell mondanom,hogy nyugalom.Ennek a szezonnak már annyi,abban kell reménykedni,hogy most már legyen végre fiatalítás és jó igazolás!
Ezt a szezont felejtsük el.Aztán jövöre hátha igazol az "öreg".Met ha Gallianin múlik,akkor senki sem jön hozzánk.Remélem Berlu papa most már újra a régi lesz és a zsebébe nyúl
FORZA MILAN míg élünk
Pityoka70:
black volt már hasonló kétszer is.Igaz ennyire nem volt még szarban a klub.De innen már csak felfelé vezethet az út!Az aki azt hitte ez a keret sokra viheti csak CA volt a világon......
repasi:
Én úgy gondolom Lalas,hogy Cafú adott már annyit ennek a csapatnak,hogy nem érdemli meg,hogy egy meccs alapján ezt írd róla.Valóban nem ment neki a játék,de azok a szánalmas megkerülős cselek hozták őt a Milanba.De szerintem ez nem a játékosok hibája,egyszerűen ennyire képes a Milan + Carlo Ancelotti kettős.
Én akkor is szeretem a jó öreg Cafut,Pippot és mindenkit..... (még Kalácsot is).De egy új edző és új taktika kell a csapatnak
Pityoka70:
Black ha visszaolvasol látod mire céloztam.Igenis a tisztelet kijár annak aki idősebb és sokat tett a klubért.Vgy elfelejtetted az Old Traffordot?
Mi köze Cafunak ahhoz ,hogy nem vett játékosokat a klub?Mi köze ahhoz,hogy mindenki sérült és játszania kell?
black:Pityoka70:
Black ha visszaolvasol látod mire céloztam.Igenis a tisztelet kijár annak aki idősebb és sokat tett a klubért.Vgy elfelejtetted az Old Traffordot?
Mi köze Cafunak ahhoz ,hogy nem vett játékosokat a klub?Mi köze ahhoz,hogy mindenki sérült és játszania kell?
Mindent értek de a szurkoló csak abból reagál amit lát,mindezek mellett természetesen minden nagy bajnokunk előtt én is tisztelgek!!!
Pityoka70:black:Pityoka70:
Mindent értek de a szurkoló csak abból reagál amit lát,mindezek mellett természetesen minden nagy bajnokunk előtt én is tisztelgek!!!
Természetesen én is tudom,hogy már kiöregedett és nem hozzánk való már!De Őt bántanaám legutóljára a csapatból.Van előtte bőven aki még fiatalabb és tehetne többet ha nem alibizne.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.