repasi:
Johnywalker,ne haragudj,de szerintem ma benned túl nagy az alkoholtartalom.Véleményem szerint elég jól játszunk.Bumm,kaptunk egy büntető (jogosan),de szerintem jók leszünk ma,de Kalácstól félek egy kicsit.
repasi:
Hát tudod Bpeti a múlt héten játszottunk rosszul,most legalább van valami elképzelés a játékunkba.Egyből nem juthatunk a mennyországba. A jó jelzőt viszonyításképen mondtam az előző hetekhez képest.
milandrukker:
Milyen 11est kapott a Fio? Hallom nagyon rittyó volt.
milandrukker:
Milyen 11est kapott a Fio? Hallom nagyon rittyó volt.
Play:
Hát eddig nem vagyok elégedettt a látottakkal. Kalacs nem való a Milan kapujába. A védelmünk sem az igazi, de ebben az összeállításban ez nem is meglepő. Viszont Cafu játéka felháborító, legalábbis számomra.
Sajnos azzal, hogy Kaka elől van, a középpályánk elég szürke. Pirlo meg...... hozza a szokásos semmit.
repasi:
Tudjátok azon filózok,hogy tavaly,mikor Buffont lesérült,mi Abbiattit adtuk kölcsön a Juvénak.Most a Juve nem adná vissza ezt a szívességet Buffon személyében legalább egy félévre?Vagy Abbiatit azért adtuk oda,hogy gyengítsük őket?Kalácsot szívesen kisütném egy jó meleg sütőben :D
milandrukker:
Hát mert Pirlo nem tud szabadot lőni, párszor eltalálja a labdát, de amúgy olyan gyengék és kaputól 200 méterre szállnak el a lövések, h az már fáj. Annyi gyakorlással mi is lőnénk olyan hatékonysággal :)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.