ZotyaLovesMilan:
Achefoner : Amit írsz az nagyon érdekes dolog de a Sampdoria és a többi kis, ill. középcsapat az életben nem fog ellenünk kitámadni. Meg ez milyen taktika már, hogy adjuk oda a labdát. 8O Évek óta mindenki ezt játsza ellenünk, mert a támadójátékunk az utóbbi években kimagasló volt. Senki nem lesz olyan hülye, hogy kinyíljon, amikor így érhetnek el eredményt ellenünk. Tudom mit érzel, én is dühös vagyok ilyenkor a "sündisznó-csapatokra" de ha egyszer így van esélyük... Ez van, ezt kell (kéne) megoldani.
zlotyi11:
4 meccs óta nem nyertünk. Az elmúlt meccsek után többen is azt mondták, hogy nem kell félni mert pár meccs aztán istenkirályak leszünk. Ehhez képest ma is egy kalap szar volt amit csináltunk. Az egy dolog, hogy a játékosok nem futnak (ez nem a fáradtság miatt van) de még csak nem is küzdenek.
Szar azt is leírni, hogy az edző mindezt csak nézi vagy legalábbis nem tesz olyat ami arra utalna, hogy ez neki nem tetszik. A helyében most pár játékost a tartalékok közé küldenék füvet nyírni.
Ettől még jó lenne ha végre Silvio papa lemenne az öltözőbe és elmondaná pár játékosnak, hogy ha még 1 ilyen meccset mernek játszani a Milan mezében akkor a következő napon mehetnek ahova akarnak de edzésre már nem kell jönni.
Az más kérdés, hogy most is látszott, csatárunk nincs olyan aki szervezni is tudna és helyzeteket kialakítani. Ez sajnos a vezetőség hibája, hogy nyáron nem tudtak Shev helyett venni senkit.
Gila, Pippo és Oli hármasból max. Pippo az aki jelenleg ér valamit. Nem látok nagy különbséget Oli és Gila között. Egyik sem kerül helyzetbe és egyik sem szerez gólt.
Remélem a BL meccsre kitalálunk valamit mert ez még egy belga csapat ellen is kevés lesz.
millinarios:ZotyaLovesMilan:
Vagy pedig be kéne rakni a középpályára egy klasszikus szélső középpályást. Van olyan nekünk? :roll:
Foggia? :wink:
zlotyi11:
Csatár kell nekünk de nem egy átlagos aki csereként eljátszik 20-30 percet.
ZotyaLovesMilan:
Black : Én nem azt mondtam, hogy az idei támadójátékunk jó hanem azt, hogy az utóbbi években kimagasló volt. Nem véletlen, hogy ellenünk így játszanak a csapatok. És igen, lehet, hogy ezzel a taktikával egy x-re bármelyik csapat jó lesz ellenünk. Amíg valamit ki nem talál Carlo. Andrew-nak volt egy nagyon jó észrevétele. Mégpedig az, hogy az alapvonalig senki nem tudja levinni a labdát. Csak mélységi felívelt labdák vannak, azokat pedig sokkal könnyebb kifejelni, a védő mindig előnyben van. Cafu már nem képes a védelmek mögé kerülni és Serginho is nagyon hiányzik. Először is én Carlo helyében Oliveirat kezdetném egy ideig és 90 percig a pályán hagynám. Talán ő a szélre kimozogva meg tudná nyitni a területet a szélsőknek. Vagy pedig be kéne rakni a középpályára egy klasszikus szélső középpályást. Van olyan nekünk? :roll:
milandrukker:kipcsak:
Ez eddig szánalmas, szégyenteljes nagy semmi.
Van egy olyan érzésem, hogy egyszer vk nagyon bele fog szaladni a késbe, mikor legközelebb kijön a csapatnak a lépés. De sajnos erre az elköv 10-15 évben semmi remény....... :evil: :evil:
Ja igen! Mindent elmond, hogy mikor gáz van, akkor egy Kaladzét, meg egy Bonerat tud beküldeni CA! Ez nem élcsapat, max egy erősebb középcsapat.
Ilyet ne! Azért azt te is érzed, h miért azok a cserék voltak, nem kell mindenért okvetetlenkedni, ha Te nem látod benne az értelmet.
benike:
sziasztok! új vagyok itt, de azért jöttem hogy együtt szurkoljunk a Milan sikereiért. mostanában nem nagyon megy a szekér de ha egyszer belendül nem lehet majd megállítani reméljük. :) én most Nestára szavaztam, de csak azért mert nem volt ott Kala. Sztem ő volt a meccs legjobbja!!
black:ZotyaLovesMilan:
Black : Én nem azt mondtam, hogy az idei támadójátékunk jó hanem azt, hogy az utóbbi években kimagasló volt. Nem véletlen, hogy ellenünk így játszanak a csapatok. És igen, lehet, hogy ezzel a taktikával egy x-re bármelyik csapat jó lesz ellenünk. Amíg valamit ki nem talál Carlo. Andrew-nak volt egy nagyon jó észrevétele. Mégpedig az, hogy az alapvonalig senki nem tudja levinni a labdát. Csak mélységi felívelt labdák vannak, azokat pedig sokkal könnyebb kifejelni, a védő mindig előnyben van. Cafu már nem képes a védelmek mögé kerülni és Serginho is nagyon hiányzik. Először is én Carlo helyében Oliveirat kezdetném egy ideig és 90 percig a pályán hagynám. Talán ő a szélre kimozogva meg tudná nyitni a területet a szélsőknek. Vagy pedig be kéne rakni a középpályára egy klasszikus szélső középpályást. Van olyan nekünk? :roll:
Nos,bármelyik csapat egy x-re jó:érdekes az igazi nagy csapatok az ilyen "rázós meccseket 1:0-ra általában elhozzák pl.ma Chelsea.Több játékos akit Te is említettél pl:Cafu nem tud már bizonyos feladatokat megoldani,több helyen kell frissíteni.Ez a garnitúra ennél többre nem képes és ezt a vezetőség legalább olyan jól tudja mint mi.Ennek a szezonnak annyi nem kell csodát várni mert nem lesz.Valami elfogadható eredménnyel kihúzzuk aztán majd jövőre a Papa zsebbe nyúl és több poszton frissítve meg lehet próbálni a következő szezont remélem nem ponthátráyból.A bl-reményeket el kell felejteni,a bajnokságban meg a bl-kvalis hely reális cél lehet.Az a csapat aki Scudettót akar nyerni nem engedheti meg magának,hogy 4meccsen keresztül ne lőjön szabályos gólt.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.