kipcsak:
Ez eddig szánalmas, szégyenteljes nagy semmi.
Van egy olyan érzésem, hogy egyszer vk nagyon bele fog szaladni a késbe, mikor legközelebb kijön a csapatnak a lépés. De sajnos erre az elköv 10-15 évben semmi remény....... :evil: :evil:
Ja igen! Mindent elmond, hogy mikor gáz van, akkor egy Kaladzét, meg egy Bonerat tud beküldeni CA! Ez nem élcsapat, max egy erősebb középcsapat.
andrijcar:
Teljesen igazságos eredmény. Seedorf kataszrófa volt. Ahhoz képet milyen jól kezdte a szezont :?
A kapott gólunk meg vicc volt. Nesta és Maldini ha ilyen helyezkedési hibát vétett anno a serdülőben, következő meccsen paodoztak volna.
Ráadásul kaladze gólja szabálytalannak tűnt. Szerintem kézzel tette maga elé a labdát.
Oliveira sokkal többet mozgott mint Gilardino. Egyébként szerintem az a probléma, hogy Gila és Inzaghi nem tudnak egymás mellett játszani. Egy Oliveira-Pippo vagy egy Oliveira-Gila páros a megfelelő.
Nálam a meccs legjobb Milan játékosa Inzaghi. Nesta lett volna, ha nincs az a hatalmas baki a gólnál.
millinarios:
Szerintem nem túl bölcs dolog a játékvezetést okolni azért, ami a csapattal történik. Inkább azzal kellene foglalkozni, hogy miért van az, hogy mindenfajta koncepciótól, kreativitástól mentes a játékunk? Hogy miért nincs Kakának méltó partnere? Hogy miért csak egyetlen használható csatárunk van (Pippo)? Hogy miért nincs Pirlónak alternativája? Satöbbi, satöbbi... Van itt gond bőven, nem a játékvezetést kell csesztetni...
millinarios:milandrukker:
Hmmm, szted ha megkapjuk az első tizit, akkor ugyanúgy védekezett volna a Samp? A másodiknál sem tudom, h mit fújt a bíró, mert a szabály úgy szól, h csak akkor fújsz lest, ha hozzáért a csóka. Azért baromira nem mind1, h szarul megy a csapatnak és akkor meccsek óta ilyen bakik miatt csúszunk el.
Én nem erről beszélek, hanem a mutatott játékunkról, az alapján pedig nem érdemeltünk győzelmet, mert egy rakás sz*r. Egy kupac.
MilanEnci:
Azért ez erős túlzás, hogy "középcsapat"! A Samp a közép csapat, aki le tud X-elni egy Milannal, aztán meg kikap a Cataniatól... Ne az elmúlt néhány meccsből induljatok ki ki!
No további jó fórumozást mindenkinek, lesz ez jobb is! Megyünk bút felejteni egy kis sörrel! :)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.