Szerintem annyira nem bonyolult. :) Mivel most rotál, és azt mondja, hogy ez változni fog, akkor nyilván lesz egy stabil kezdőcsapata, mint az elmúlt években.
Sehol nem nyilatkozta Carlo, hogy egész évben rotálni fog. Egyébként egy olyan csapat amelyik egész évben rotál, és minden meccsen más kezdővel áll fel, az nem nagyon nyerhet trófeát. :wink: Gourcoffnak és Boneranak sok játékidőt kell adni majd egész évben mert ők fiatalok és fejlődőképesek. De Brocchi és Ambro tapasztalt profik, ha úgy alakul és sokat padoznak akkor meg kell érteniük.
nem kell válaszolni, megnéztem most az előbb a tévében ezt a bajnoki körkép-et, és szomorúan vettem tudomásul, hogy a szicíliai derbit adják helyettünk :o :P
Simán nyerni fogunk. Eddig meccsről-meccsre javultunk és remélem ez folytatódik.
Jó dolog a rótáció, de nem kell minden mérkőzésen új kezdővel játszani. Talán akkor egészséges, ha 3-4 meccsenként van csere. Kell egy bizonyos számú meccs, hogy a játékosok formában maradjanak.
A Livorno nagyon jól védekezett. Hiányzott a két széléről Cafu és Seginho, sajna Favalli és Bonera nem sok labdát adott be. Ricky meg tüzelt ha kellett ha nem, de sajna kaput ritkán talált. Tulajdonképpen a meccs elején volt az a két helyzetünk és utána csak erőlködtünk. Sajna ez van.
Az a gáz, hogy a Livorno sem hajtotta magát agyon, és ennek ellenére sem volt szinte egy normális helyzetünk sem. Kaka' 5 lövésében volt annyi erő, mint máskor egyben. A csatáraink nem sok labdát kaptak. Favalli hátul ok, de támadásban egy 0. Ez van ebből is tanulni kell, aztán meg több ilyen 0-0-át nem szeretnék látni. :twisted: :arrow: 8O