ZotyaLovesMilan:
Én abszolút nem láttam olyan katasztrófálisnak a tegnapi játékot. Voltak hibák de mikor nincsenek? A Milan egy sokat passzoló csapat, mindig lesznek eladott labdák. Simic szerintem magabiztosan játszott, próbálom felidézni, hogy mikor lehetett bizonytalan, de nem emlékszem egy ilyen szituációra sem, lehet, hogy épp a kétbetűs helyiségben voltam. Nem azt mondom, hogy úgy játszottunk mint a két Manchester elleni meccsen (amelyek szerintem az utóbbi évek legjobb Milan meccsei voltak) de nem volt ez olyan gyenge. Közepes teljesítményt nyújtott a csapat szerintem.
millinarios:
Ami a támadójátékunkat illeti, nekem nagyon hiányzik Sevcsenko. Az ő tudása, látása, játékintelligenciája nagyon kellene oda. No meg az is hátrány nekünk, hogy amíg ő igazi vezéregyéniség volt, össze tudta fogni, irányítani tudta a csapatot, addig a mostani csatárainkban ez nincs meg... Oli, Gila, Pippo ebben a tekintetben sehol nincs, Kakának pedig még közel sincs akkora húzóereje, mint Sevának volt... Legalábbis én így érzem.
millinarios:prince:
Sheva képzettebb, sokoldalúbb játékos Pipponál, de nem tartom nagyobb vezéregyéniségnek.
Szerintem a játékukból is adódik a különbség, mivel Seva visszalépett, többet részt vett a játékban, sokszor szinte a második irányítónk volt, mondhatni az ő játéka fogta össze a támadóinkat. Nem becsülöm le Pippót, de erre ő nem képes. Gólszerzésben verhetetlen, sőt, még azt sem kérdőjelezem meg, hogy a csapatmorálra is óriási hatása van, de Sev olyasmit nyújtott a csapatnak, amit most sem ő, sem Kaká nem tud egyelőre nyújtani. De, ahogy mondani szokták, ez csak az én véleményem...
0202milan:
Húú,Seedorf nagyon szép gólt lőtt,most láttam!!! :!: :!: :!: :lol: :lol:
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.