HegyalJani:
Ha jól tévedek 2012-ben tévedtem először erre az oldalra.. Már akkor azt mondták az akkori tagok, hogy "régebben sokkal jobban pörgött az oldal".. Szóval nem új keletű dolog ez, de tény, hogy a közelmúltban még inkább visszaesett az oldal látogatottsága..
Szerintem ennek több oka is van..
Ha a csapat szereplését nézzük egyáltalán nem kell csodálkozni ezen.. Lassan már tényleg csak a mazochisták járnak ide..
Néhányan meccs közben csak azért jönnek fel a Chatre, mert ezerrel megy a hülyeség és az sokkal szórakoztatóbb, mint a játékunk.. Szomorú ezt kimondani de ez az igazság.. Hatalmasat kellene fordulni a Világnak a Milan háza táján, hogy a szurkolók újra aktiválják magukat..Úgy gondolom nincs kevesebb szurkoló, mint korábban, csak egyszerűen sokan közömbösek lettek..
A legfőbb oka az oldal hanyatlásának (szerintem) a Facebook.. Az emberek ott élik a életük (tisztelet a kivételnek), minden Milnannal kapcsolatos hírt megtalálnak ott.. Minek jönnének ide..??? Ugyan annál a hírnél a Facebookon ötven komment, itt jó esetben 2-3.. A Facebookos kommentek minőségét inkább nem kommentálom.. :)
Ezen viszont még a csapat jó szereplése sem tud változtatni.. Ha egyszer valamikor újra megindulunk felfelé ugyanúgy a Facebookon fog pörögni a történet.. Ez ellen nem hiszem, hogy bármit is lehetne tenni..
Azzal, amit Spincha szurkolótárs írt, egyáltalán nem értek egyet.. Korábban ellátogattam néhány szurkolói oldalra, még csak meg sem közelítik minőségben ezt az oldalt..
Én nem vagyok az a típusú zombi, aki 24 órából 25-öt a telefonját nyomkodja, de a munkám miatt sokszor én is kénytelen
vagyok telefonon követni a híreket, és ebből a szempontból is igenis felhasználóbarát az oldal.. Könnyen kezelhető még nekem is, aki finoman szólva sem egy szájbergyerek..
Ui.: Reaktiváljuk Palopot és Milánkát, eresszük egymásnak őket és tuti pörögni fog az oldal.. :)))
Janikám akkor kijelenthetjük hogy ezek szerint egy összeesküvéssel áll szemben az acmilan.hu! Lényegben a Milan és Zuckerberg cseszték szét a hangulatot a fórumon. Na cukorhegyi Márkókám elmegyek hozzád a kengurúk földjére, s szét fogom perelni a szádat! :))))))))))) Palop és Milanka egymásnak eresztése meg felérne a magyar pankráció csúcsára :D
"NEM TUDOK SZABADRÚGÁST LŐNI, FOGALMAM SINCS, HOGY KELL GÓLPASSZT ADNI, DE NYERTEM EGY VÉBÉT" (Gennaro Gattuso)
Elküldve: 2019.12.08. 11:02
#