szede:szerintem a taxi !!! mi azzal mentünk általában ha patent volt...szólsz a taxisnak hogy haladjon....és olyan lesz mint a taxi 3 kb.....megdobod pár euró jattal és ennyi...hajad lobogni fog,de a gyomrod is :))) viszont odaérsz
Sziasztok!Megyek vasárnap a frosinone ellen , ami ugye 18:00.kor lesz. A meccs utána a 22:25kor induló géppel jövök is haza a Malpensáról. (ez kicsit necces időben)Tudtok segíteni (ha valaki volt már így), hogy mi a leggyorsabb és legbiztonságosabb módja kijutni időben a reptérre?köszi
Milanka2013:Ha kijössz a Malpensa repterröl, onnan atsetalsz a Terminal 1-hez, s onnan az R28-assal elmesz 7 megallot egeszen a Porta Garibaldiig. Onnan meg 10 megallo az M5 metroval,es ott vagy a San Sironal.szede:szerintem a taxi !!! mi azzal mentünk általában ha patent volt...szólsz a taxisnak hogy haladjon....és olyan lesz mint a taxi 3 kb.....megdobod pár euró jattal és ennyi...hajad lobogni fog,de a gyomrod is :))) viszont odaérsz
Sziasztok!Megyek vasárnap a frosinone ellen , ami ugye 18:00.kor lesz. A meccs utána a 22:25kor induló géppel jövök is haza a Malpensáról. (ez kicsit necces időben)Tudtok segíteni (ha valaki volt már így), hogy mi a leggyorsabb és legbiztonságosabb módja kijutni időben a reptérre?köszi
Blåvitt:Mit jelent az, hogy BAN-t kapott?Moha:Ez valóban remek hír
2 hír.1. Visszakaptam, az eredeti felhasználó nevemet! :) A MohaG innentől inaktív!2. Milanka2013 újra ideiglenes BAN-t kapott, a következő lépcsőfok az ÖRÖK BAN! :)Szép napot, jó fórumozást, Forza Milan!
Banksy:Blåvitt:Mit jelent az, hogy BAN-t kapott?Moha:Ez valóban remek hír
2 hír.1. Visszakaptam, az eredeti felhasználó nevemet! :) A MohaG innentől inaktív!2. Milanka2013 újra ideiglenes BAN-t kapott, a következő lépcsőfok az ÖRÖK BAN! :)Szép napot, jó fórumozást, Forza Milan!
Moha:2. volt valami konkrét eset, vagy "csak" az általános, megszokott hányásai miatt?
jackdonnelly:Moha:2. volt valami konkrét eset, vagy "csak" az általános, megszokott hányásai miatt?
Moha:Sokáig abban a hitben voltam, hogy egy 13 éves gyerek, aki szeret nagyokat lódítani és megmondani a frankótjackdonnelly:Moha:2. volt valami konkrét eset, vagy "csak" az általános, megszokott hányásai miatt?
Csak a szokásos. Egyre kevesebb ember tűri már ezt el szó nélkül.Egyszerűen, nincs ilyen emberre szükség ezen a fórumon. :)
jackdonnelly:Biztos csak valami igazsagtalansag lehet az oka, ki van pecezve :) :)Moha:2. volt valami konkrét eset, vagy "csak" az általános, megszokott hányásai miatt?
aaron79:jackdonnelly:Biztos csak valami igazsagtalansag lehet az oka, ki van pecezve :) :)Moha:2. volt valami konkrét eset, vagy "csak" az általános, megszokott hányásai miatt?
Moha:Nem tisztem beleszólni ezekbe az ügyekbe, nem is szeretnék, de ha van egy kis humorérzéke Milánkának, akkor MilankaG felhasználóval tér vissza :Daaron79:jackdonnelly:Biztos csak valami igazsagtalansag lehet az oka, ki van pecezve :) :)Moha:2. volt valami konkrét eset, vagy "csak" az általános, megszokott hányásai miatt?
Igen, igen. :D Mindenki hülye itt, csak ő a helikopter!! :D
hodyzoli:Moha:Nem tisztem beleszólni ezekbe az ügyekbe, nem is szeretnék, de ha van egy kis humorérzéke Milánkának, akkor MilankaG felhasználóval tér vissza :Daaron79:jackdonnelly:Biztos csak valami igazsagtalansag lehet az oka, ki van pecezve :) :)Moha:2. volt valami konkrét eset, vagy "csak" az általános, megszokott hányásai miatt?
Igen, igen. :D Mindenki hülye itt, csak ő a helikopter!! :D
Banksy:Ennek nem csak a csapat legnagyobb oka, hanem az új ,használhatóság szempontjából a béka segge alatt levő új design meg chat is.
Srácok!Titeket nem zavar, hogy szinte már kétségbeejtően kezd kihalni mind a fórum, mind pedig a hírek rovata alatt lévő hozzászólásos csevegések a weboldalon?! Megértem, hogy nem sok embert vonz be a jelenlegi AC Milan játéka, de hol vannak azok a régi törzstagok, akiktől zengett a fórum, s mindig nagyszerű cseverészsések voltak... Szeretném ha az oldal élettel telne meg ismét, s százszor nagyobb nyüzsi lenne a fórumon! Léphetnénk ez érdekében valahogy! Mert ez csak is rajtunk áll, a szurkolókon!Ti hogy gondoljátok?
spincha:Spincha!Banksy:Ennek nem csak a csapat legnagyobb oka, hanem az új ,használhatóság szempontjából a béka segge alatt levő új design meg chat is.
Srácok!Titeket nem zavar, hogy szinte már kétségbeejtően kezd kihalni mind a fórum, mind pedig a hírek rovata alatt lévő hozzászólásos csevegések a weboldalon?! Megértem, hogy nem sok embert vonz be a jelenlegi AC Milan játéka, de hol vannak azok a régi törzstagok, akiktől zengett a fórum, s mindig nagyszerű cseverészsések voltak... Szeretném ha az oldal élettel telne meg ismét, s százszor nagyobb nyüzsi lenne a fórumon! Léphetnénk ez érdekében valahogy! Mert ez csak is rajtunk áll, a szurkolókon!Ti hogy gondoljátok?
A beküldéshez be kell jelentkezni.