kilpin:Legalább jó lesz falunapozni :)Omen:Ha a Fradi vendégszerepel, akkor meg kicsi lesz. :)Feleslegesnek tartok egy ekkora stadiont egy ilyen kis településre, de azt el kell ismerni, hogy szép lett.
Pár kép a Puskás Akadémia új otthonáról:
Újabb csúcsigazolás: a Honvéd 2015 nyaráig szóló szerződést kötött Abdul Kader Keitával.
runaj:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/az-angolok-is-besiccsel-foglalkoznak-109-es-jatekos-valhat-belole-2334175Fradisták! Ő ennyire jó?
Magyar viszonylatban igen, jól ütközik, lát a pályán, van intelligenciája a játékhoz, de a hajmeresztő labdakihozatalival, előrefutásaival kivisz az észből, csoda, hogy ebből még nem lett nagyobb bajunk. Feladatait jól látja el, de ezt meg kell oldania fejben, hogy ő védőjátékos, elég ha ezt a feladatát látja el. Ha még veszélyes lenne fejjel, mint Sergio Ramos az utóbbi időkben vagy jól rúgná a szabadrúgásokat, azt mondanám, oké, de egyik eset sem merül fel nála.
Remélem a VB-n szerepelni fog és jó hírét viszi a csapatnak, s egy jó szerepléssel fölmegy az ára, valamint ha komoly karriert fut be, csak-csak ott lesz minden portálon, hogy korábban hol kergette a labdát.
freakapotamous:
Több Fradi közeli oldal is arról ír, hogy megvan az egyezség és Besic 5 millió euróért (részeletkben fizetik) a Swansea-hez kerül, 3 éves szerződést ír alá.Jól gondolom, hogy ennyi pénzt még egyik magyar csapat sem kapott játékos eladásért?
Ha tényleg ennyiért adjuk el, akkor jól sejted, de én még 3 milla környékén hallottam.
Kubatov szerint csak egy részét kapjuk meg a bevételből, a Hambrugnak is jár valamennyi.
kilpin:Közben Gera Zoli aláírt, Leonardo meg állítólag közös megegyezéssel lelépett.freakapotamous:
Több Fradi közeli oldal is arról ír, hogy megvan az egyezség és Besic 5 millió euróért (részeletkben fizetik) a Swansea-hez kerül, 3 éves szerződést ír alá.Jól gondolom, hogy ennyi pénzt még egyik magyar csapat sem kapott játékos eladásért?Ha tényleg ennyiért adjuk el, akkor jól sejted, de én még 3 milla környékén hallottam.
Kubatov szerint csak egy részét kapjuk meg a bevételből, a Hambrugnak is jár valamennyi.
freakapotamous:kilpin:freakapotamous:
Több Fradi közeli oldal is arról ír, hogy megvan az egyezség és Besic 5 millió euróért (részeletkben fizetik) a Swansea-hez kerül, 3 éves szerződést ír alá.Jól gondolom, hogy ennyi pénzt még egyik magyar csapat sem kapott játékos eladásért?Ha tényleg ennyiért adjuk el, akkor jól sejted, de én még 3 milla környékén hallottam.
Közben Gera Zoli aláírt, Leonardo meg állítólag közös megegyezéssel lelépett.
Minőségi csere. Sajnálom Leonardot, mondhatom, hogy az egész MB1-be színt vitt, de hallható volt, hogy a csapategységért sokat nem tett.
Gera bemutatkozását nagyon várom, nem nagyon hiszek a nagy visszatérésekben (lásd Lisztes, Dragóner stb.), de Zoli remélem kivétel lesz.
T0Mi:Radó-féle bizniszben látok sanszot, mivel a Palermo, s a Hali partner megállapodásban van egymással. No meg már volt közös ügy a Hali meg a Palemo között annó. Ennek köszönhetően került ki még Simon is a Palermohoz.Vinnék Németh Máriót és Radó Andrást?Az olasz tuttomercatoweb.com portál úgy tudja, Németh Márió és Radó András iránt az olasz Empoli, Palermo valamint a belga Standard Liege érdeklődik.http://vaol.hu/haladas/vinnek-nemeth-mariot-es-rado-andrast-1637309
A beküldéshez be kell jelentkezni.