szerintem a motsani bortányok a mi malmunkra hajtják a vizet...
egyébként itt az esemény honlapja
http://www.eurofootball2012.hu/

ACM1991:
Ha ma döntenének, biztos mi kapnánk az eb-t. Csak sajnos áprilisig még sok idő van
Omen:
Verebich:
A magyar stadionok max maketten felelnek meg az elvárásoknak...
Ráadásul a magyar foci szinvonala jó 20 éve zuhan, mostanra már kijelenthető, hogy haldoklik... Olaszország ellenben világbajnok. Ukrajna, és Lengyelo. kint volt a VB-n. Mi meg sehol. Igaz a horvátok is ott voltak, de nem szerepeltek valami fényesen.
Még mindig Olaszo. a favorit.
sandroadi:
sztem elkerülhetetlen az uefa-nak hogy lassacskán egy (közép)kelet európai v egykoron vasfüggönytÅ‘l inneni országnak Ãtéljen hiszen ez hatalmasat lendÃthetne akár a régió fociján is.és ezt az uefa is tudja.azthiszem hacsak pályázati múltunk alapján is itt elÅ‘nyben vagyunk a többiekkel szemben.mármint a régióból.
szaloky:
ZotyaLovesMilan: Egy, egyetlen egy olyan szempontot mondj, amely alapján minket tartasz esélyesnek. Mert én minden általad leÃrt érv ellenében 5-öt hozok fel Olaszország mellett!!!
MilanEnci:
Senkit sem szeretnék elszomorÃtani, de mi nem vagyunk képesek megrendezni 1 EB-t, még társbérlÅ‘vel sem! :? Minden Olaszország mellett szól! Az meg még többet dob a latba, hogy ott minden szempontnak megfelelnek majd a stadionok Å‘szre! MÃg nálunk...
ZotyaLovesMilan:szaloky:
ZotyaLovesMilan: Egy, egyetlen egy olyan szempontot mondj, amely alapján minket tartasz esélyesnek. Mert én minden általad leÃrt érv ellenében 5-öt hozok fel Olaszország mellett!!!
Nem létezik, hogy odaadják az olaszoknak a bundabotrány és a mostani történések után. Én ezt Ãgy gondolom szóval lehet akárhány érv mellettük ha van kettÅ‘ ilyen súlyú ellenük.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.