freakapotamous:A Transfer Offer-nél vagy a Contract Offern-nél van egy olyan opció, hogy Trial.
Az FM 2013-ban hogy tudok próbajátékra hÃvni szabadon igazolható játékosokat? egyszerűen nem találom ezt az opciót.

freakapotamous:A Transfer Offer-nél vagy a Contract Offern-nél van egy olyan opció, hogy Trial.
Az FM 2013-ban hogy tudok próbajátékra hÃvni szabadon igazolható játékosokat? egyszerűen nem találom ezt az opciót.
kissheva:Mindenképpen csatárként játszasd, vagy Advanced Forwardként vagy Poacherként (esetleg Complete FW, attól függ 2016-ban milyen képességei vannak) Taktikában állÃtsd be, hogy az Å‘ posztja legyen a Target Man, és kapjon sok labdát lábra. Ha szélsÅ‘kkel játszol 4-3-3ban, célszerű Å‘t középen játszatni és 2 oldalról pedig Inside Forwardokat alkalmazni, egyiket Attack másikat Support beállÃtással. Attack azon legyen akinek más az erÅ‘sebb lába, mint amelyik oldalon van. Pl. ES bal oldalon játszik jobb lábasan.
Sziasztok!
FM13-mal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Hogy tudnám elérni Balotellinél azt, hogy folyamatosan jó teljesÃtményt nyújtson? Már 2016 januárjában járok, de évente eddig nagyon max 10 jó meccse volt, mÃg Pazzini a csapatom legjobbja, folyamatosan Å‘ a házigólkirály nem kevés góllal. 4-1-2-1-2-es formációban játszok de már kipróbáltam jó párszor a 4-3-3-at is úgy hogy Balo a szélsÅ‘.
Bandee:Köszi szépen a segÃtséget, mindenképp kipróbálom a tanácsaidat. :)kissheva:Mindenképpen csatárként játszasd, vagy Advanced Forwardként vagy Poacherként (esetleg Complete FW, attól függ 2016-ban milyen képességei vannak) Taktikában állÃtsd be, hogy az Å‘ posztja legyen a Target Man, és kapjon sok labdát lábra. Ha szélsÅ‘kkel játszol 4-3-3ban, célszerű Å‘t középen játszatni és 2 oldalról pedig Inside Forwardokat alkalmazni, egyiket Attack másikat Support beállÃtással. Attack azon legyen akinek más az erÅ‘sebb lába, mint amelyik oldalon van. Pl. ES bal oldalon játszik jobb lábasan.
Sziasztok!
FM13-mal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Hogy tudnám elérni Balotellinél azt, hogy folyamatosan jó teljesÃtményt nyújtson? Már 2016 januárjában járok, de évente eddig nagyon max 10 jó meccse volt, mÃg Pazzini a csapatom legjobbja, folyamatosan Å‘ a házigólkirály nem kevés góllal. 4-1-2-1-2-es formációban játszok de már kipróbáltam jó párszor a 4-3-3-at is úgy hogy Balo a szélsÅ‘.
Ha nem megy neki akkor érdemes beszélgetni vele, hogy kapja össze magát mert kikerül a kezdőből. Esetleg pár meccsen padoztathatod is. Remélem egyik beválik :D jó játékot! ;)
Greg:
Sziasztok!Football Manager 2013-hoz nem tudtok ajánlani egy jó oldalt ahonnan le tudom tölteni, vagy ha valaki tudna adni egy működő skidrow-cracket azt megköszönném. :)
kissheva:Érdemes sokat beszélgetni vele. Más-nem kérdezz meg, hogy tud-e vmi jó fiatal játékost stb... Az a lényeg, hogy érezze a bizalmat, de ha úgy érzed, hogy lusta, akkor szÃdd le, akár az egész csapattal együtt.Bandee:Köszi szépen a segÃtséget, mindenképp kipróbálom a tanácsaidat. :)kissheva:Mindenképpen csatárként játszasd, vagy Advanced Forwardként vagy Poacherként (esetleg Complete FW, attól függ 2016-ban milyen képességei vannak) Taktikában állÃtsd be, hogy az Å‘ posztja legyen a Target Man, és kapjon sok labdát lábra. Ha szélsÅ‘kkel játszol 4-3-3ban, célszerű Å‘t középen játszatni és 2 oldalról pedig Inside Forwardokat alkalmazni, egyiket Attack másikat Support beállÃtással. Attack azon legyen akinek más az erÅ‘sebb lába, mint amelyik oldalon van. Pl. ES bal oldalon játszik jobb lábasan.
Sziasztok!
Ha nem megy neki akkor érdemes beszélgetni vele, hogy kapja össze magát mert kikerül a kezdőből. Esetleg pár meccsen padoztathatod is. Remélem egyik beválik :D jó játékot! ;)
Balot mindig complete forward-ként játszattam eddig néha deep lying forward, mivel ezt Ãrja a játékban, hogy ezekben a szerepkörökben játszik elvileg a leghasznosabban. Pazzo-val játszatok mindig poacher-t illetve Zaza-val amikor beállÃtom. (tökéletes Pazzini alternatÃvájaként:)
runaj:Ez most a Football Manager 2013? Én kerestem de nem találtam hogy hol lehet beszélgetni az emberekkel, pedig a régiben benne volt.kissheva:Érdemes sokat beszélgetni vele. Más-nem kérdezz meg, hogy tud-e vmi jó fiatal játékost stb... Az a lényeg, hogy érezze a bizalmat, de ha úgy érzed, hogy lusta, akkor szÃdd le, akár az egész csapattal együtt.Bandee:Köszi szépen a segÃtséget, mindenképp kipróbálom a tanácsaidat. :)kissheva:Mindenképpen csatárként játszasd, vagy Advanced Forwardként vagy Poacherként (esetleg Complete FW, attól függ 2016-ban milyen képességei vannak) Taktikában állÃtsd be, hogy az Å‘ posztja legyen a Target Man, és kapjon sok labdát lábra. Ha szélsÅ‘kkel játszol 4-3-3ban, célszerű Å‘t középen játszatni és 2 oldalról pedig Inside Forwardokat alkalmazni, egyiket Attack másikat Support beállÃtással. Attack azon legyen akinek más az erÅ‘sebb lába, mint amelyik oldalon van. Pl. ES bal oldalon játszik jobb lábasan.
Sziasztok!
Balot mindig complete forward-ként játszattam eddig néha deep lying forward, mivel ezt Ãrja a játékban, hogy ezekben a szerepkörökben játszik elvileg a leghasznosabban. Pazzo-val játszatok mindig poacher-t illetve Zaza-val amikor beállÃtom. (tökéletes Pazzini alternatÃvájaként:)
Öccse:Én a 11-gyel nyomom, ott még lehet. Ha egyszer lesz idÅ‘m, akkor felnyomom a 13-at is!runaj:Ez most a Football Manager 2013? Én kerestem de nem találtam hogy hol lehet beszélgetni az emberekkel, pedig a régiben benne volt.kissheva:Érdemes sokat beszélgetni vele. Más-nem kérdezz meg, hogy tud-e vmi jó fiatal játékost stb... Az a lényeg, hogy érezze a bizalmat, de ha úgy érzed, hogy lusta, akkor szÃdd le, akár az egész csapattal együtt.Bandee:Köszi szépen a segÃtséget, mindenképp kipróbálom a tanácsaidat. :)kissheva:Mindenképpen csatárként játszasd, vagy Advanced Forwardként vagy Poacherként (esetleg Complete FW, attól függ 2016-ban milyen képességei vannak) Taktikában állÃtsd be, hogy az Å‘ posztja legyen a Target Man, és kapjon sok labdát lábra. Ha szélsÅ‘kkel játszol 4-3-3ban, célszerű Å‘t középen játszatni és 2 oldalról pedig Inside Forwardokat alkalmazni, egyiket Attack másikat Support beállÃtással. Attack azon legyen akinek más az erÅ‘sebb lába, mint amelyik oldalon van. Pl. ES bal oldalon játszik jobb lábasan.
Sziasztok!
runaj:Pedig egyszerű. Jobb katt a játékosra és talk to player.Öccse:Én a 11-gyel nyomom, ott még lehet. Ha egyszer lesz idÅ‘m, akkor felnyomom a 13-at is!runaj:Ez most a Football Manager 2013? Én kerestem de nem találtam hogy hol lehet beszélgetni az emberekkel, pedig a régiben benne volt.kissheva:Érdemes sokat beszélgetni vele. Más-nem kérdezz meg, hogy tud-e vmi jó fiatal játékost stb... Az a lényeg, hogy érezze a bizalmat, de ha úgy érzed, hogy lusta, akkor szÃdd le, akár az egész csapattal együtt.Bandee:Köszi szépen a segÃtséget, mindenképp kipróbálom a tanácsaidat. :)kissheva:Mindenképpen csatárként játszasd, vagy Advanced Forwardként vagy Poacherként (esetleg Complete FW, attól függ 2016-ban milyen képességei vannak) Taktikában állÃtsd be, hogy az Å‘ posztja legyen a Target Man, és kapjon sok labdát lábra. Ha szélsÅ‘kkel játszol 4-3-3ban, célszerű Å‘t középen játszatni és 2 oldalról pedig Inside Forwardokat alkalmazni, egyiket Attack másikat Support beállÃtással. Attack azon legyen akinek más az erÅ‘sebb lába, mint amelyik oldalon van. Pl. ES bal oldalon játszik jobb lábasan.
Sziasztok!
kissheva:én olyan 2014 körül hoztam a srácot 2.9M Euróért, úgyhogy nálam örül a lehetÅ‘ségnek :)runaj:Pedig egyszerű. Jobb katt a játékosra és talk to player.Öccse:Én a 11-gyel nyomom, ott még lehet. Ha egyszer lesz idÅ‘m, akkor felnyomom a 13-at is!runaj:Ez most a Football Manager 2013? Én kerestem de nem találtam hogy hol lehet beszélgetni az emberekkel, pedig a régiben benne volt.kissheva:Érdemes sokat beszélgetni vele. Más-nem kérdezz meg, hogy tud-e vmi jó fiatal játékost stb... Az a lényeg, hogy érezze a bizalmat, de ha úgy érzed, hogy lusta, akkor szÃdd le, akár az egész csapattal együtt.Bandee:Köszi szépen a segÃtséget, mindenképp kipróbálom a tanácsaidat. :)kissheva:Mindenképpen csatárként játszasd, vagy Advanced Forwardként vagy Poacherként (esetleg Complete FW, attól függ 2016-ban milyen képességei vannak) Taktikában állÃtsd be, hogy az Å‘ posztja legyen a Target Man, és kapjon sok labdát lábra. Ha szélsÅ‘kkel játszol 4-3-3ban, célszerű Å‘t középen játszatni és 2 oldalról pedig Inside Forwardokat alkalmazni, egyiket Attack másikat Support beállÃtással. Attack azon legyen akinek más az erÅ‘sebb lába, mint amelyik oldalon van. Pl. ES bal oldalon játszik jobb lábasan.
Sziasztok!
Runaj: Szoktam beszélgetésel próbálkozni Balo-nál csak Å‘ pont az a tÃpus, hogy néha azt érzem, hogy bármit mondanék neki sehogy se lenne jó a számára :/ :D
kissheva:Szerintem jó ötlet. Én a jelenlegi játékot munkanélküliként kezdtem és elsÅ‘ évben a Kecskeméthez Ãrtam alá. A média 12. helyre várt, én középmezÅ‘ny felsÅ‘ részét céloztam meg (8-10. hely), a vezetÅ‘ség pedig azt, hogy ne essünk ki.
Gondoltam beindÃthatnánk kicsit ezt a topicot, és aki játszik az FM13-mal az leÃrhatná milyen csapattal hol tart, milyen sikereket ért el stb...:)
Esetleges tapasztalatokat is megoszthatnánk egymás segÃtésére ha valakinek szüksége lenne rá :)
Mit szóltok?
kissheva:
Én most fejeztem be a 2015/16-os szezonomat szeretett csapatunkal :)
Eddigi eredményeim:2012/13: -2013/14: scudetto2014/15: olasz szuperkupa, scudetto, bl gyÅ‘ztes2015/16: olasz szuperkupa, európai szuperkupa, klub vb, scudetto, bl gyÅ‘ztesAzt hiszem elég sikeres tudtam lenni eddig, bár van egy kis hiányérzetem, hogy az oalsz kupát még nem sikerült megnyernem.4-1-2-1-2-es felállásban játszok, az úgymond gyémánt alakzatbanEddig minden évben Pazzini volt a legeredményesebb támadóm, bár most kicsit elmaradt a korábbi termésénél. El Shaarawy nagyon jó a 2 támadó mögött, sok gólpasszt ad és viszonlag sok gólt is lÅ‘ ahhoz képest,hogy nem csatár.Balotelli szereplése elég rapszódikus minden évben, de a bizalmat mindig megkapja tÅ‘lem.Ezzel a csapattal fejeztem be a 2015/16-os szezont:Kapusok: Consigli, PerinVédÅ‘k: De Sciglio, Abate, Coentrao, Balzaretti, Zapata, Benatia, Mexés, SilvestreKözéppályások: M'Vila, Javi Garcia, Nainggolan, Montolivo, Verratti, BonaventuraTámadók: El Shaarawy, Diamanti, Halilovic, Balotelli, Pazzini, Zaza, NiangA következÅ‘ szezonban csatlakozik a csapathoz ingyen Dante.Lezárult 2016 nyarán az átigazolási idÅ‘szak. Megváltam a nagyon jó szezont futó Silvestre-tÅ‘l akiért a Chlesea 9.75 milliot fizetett.A helyére sikerült megszereznem a Realtól Varane-t akinek nagyon örülök illetve Pogbával és a PSG-vel megegyeztem, hogy 1 év múlva csatlakozzon, mivel a jelenlegi középpályásaim közül egyiket sem lett volna szÃvem nagyon keveset játszatni. :)Úgy gondolom a jelenlegi csapatom ismét versenyképes lesz minden porondon.
tup1:Rákattintasz a játékosra, utána felül találsz olyat, hogy "Training". Erre rámész és bal odlalt kijönnek, hogy miket tudsz vele edzetni, ott pedig "new position".
Sziasztok!
FM2013 Classic módban, hogy tudom új posztra "trainingelni" a játékosom? Egyszerűen nem találom.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.