Gebor:Variáld a taktikát, tarts csapatmegbeszélést (az javítja a morált), ha kell igazolj új embert, szellőztesd meg a motiválatlan, alulteljesítő játékosoknak, hogy ha nem kapják össze magukat akkor eladod őket. Én elsősorban a taktikát ajánlom, mindig legyen min 2 taktikád (legjobb a 3), amit különböző helyzetekben használhatsz. Nekem pl. 3 van. Egy nagyon támadó szellemű 4-2-3-1 a kiscsapatok, egy 4-5-1 a nagy és középcsapatok, illetve egy 4-5-1 DM (ez 2 szűrővel) a nagycsapatok ellen idegenben, ez főleg a kontrákra épül. Remélem valamelyik ötlet segít majd :D
Kérdésem a következő mért van az hogy egymás után agyon vertem minden csapatot majd fél év után elkezdtem gólokat kapni és egyre rosszabb meccsről meccsre a morál jó volt nem hagytam hogy elbízzák magukat illettve a motiváltság hiányát vélem felfedezni. valaki letudná írni hogy mi lehet a gond?
clizer:Köszi!npetyka:Nem, itt a Football Manager nevű sorozatról van szó.
Sziasztok!
Xbox-ot kaptam ajándékba. Az lenne a kérdésem, hogy az a játék amelyikről fent szoktatok írni (csapatépítés, játékos eladás-vásárlás, taktika, menedzseri feladatok.......), az a karriermód lenne?
npetyka:Tudtommal a 2008-as ami utoljára kint volt boxra..clizer:Köszi!npetyka:Nem, itt a Football Manager nevű sorozatról van szó.
Sziasztok!
Xbox-ot kaptam ajándékba. Az lenne a kérdésem, hogy az a játék amelyikről fent szoktatok írni (csapatépítés, játékos eladás-vásárlás, taktika, menedzseri feladatok.......), az a karriermód lenne?
Abból a 12-es a legjújabb xbox-ra igaz?
clizer:Mi az az ikszboksz? :)npetyka:Tudtommal a 2008-as ami utoljára kint volt boxra..clizer:Köszi!npetyka:Nem, itt a Football Manager nevű sorozatról van szó.
Sziasztok!
Abból a 12-es a legjújabb xbox-ra igaz?
primon:Szia,kipróbáltam az új adatbázist és nagyon ott van a szeren! Ugyan az a csapat mint a mostani:D 4-3-3 hadrendben küldtem fel a fiúkat,az edző meccseket sorban nyertem! Érkezett Riquelme ingyen és Sakho 20 misiért. Első tét meccs a Parma ellen hazai környezetben 1-1....Pato 20 perc után megsérült 3 hónapra:D Nem is lepődtem meg :P A kezdőm amúgy : Abbiati-De Sciglio,Mexes,Sakho(öngóllal mutatkozott be )Abate-Montolivo,Nocerino,Prince-Pato,Shaarawy,Bojan. Második meccs a Roma ellen lesz,remélem tudok javítani :P
Nálam is működik, de az előző játékomat nem akarom még abbahagyni! :D
Bandee:Én már kipróbáltam, nekem működik. Elég friss adatbázissal van fent, mert Leonardo már a Fradiban van :)
Nos FM rajongóknak egy nagyon kedves hírrel tudok szolgálni. Ugyanis az pedzegetik különböző külföldi fórumokon, hogy a szokásos "internetes boltokban" elérhető az FM13 a legfrissebb patchekkel. Mint korábban, ehhez a verzióhoz is ajánlom LFC Marshall adatbázisfrissítését, amit a hivatalos oldalon lehet letölteni (de egyszerűbb ha googleztok egyet). Jó játékot mindenkinek! :D
antiinter:Igen, megnéztem én is. 1.3as a patch hozzá, de az LFC annyival jobb, hogy tartalmaz néhány CA/PA frissítést is (jelenlegi és jövőbeli képesség). Ha jól emlékszem az általunk figyelt Zaza-t is felhúzták egy kicsit, de másutt is vannak a valós élethez jobban illő javítások. :DBandee:Én már kipróbáltam, nekem működik. Elég friss adatbázissal van fent, mert Leonardo már a Fradiban van :)
Nos FM rajongóknak egy nagyon kedves hírrel tudok szolgálni. Ugyanis az pedzegetik különböző külföldi fórumokon, hogy a szokásos "internetes boltokban" elérhető az FM13 a legfrissebb patchekkel. Mint korábban, ehhez a verzióhoz is ajánlom LFC Marshall adatbázisfrissítését, amit a hivatalos oldalon lehet letölteni (de egyszerűbb ha googleztok egyet). Jó játékot mindenkinek! :D
kissheva:Igen, lehet. De nem akarok túlzottan warezolni (nem tudom eddig mennyire léptem át a határt), de ajánlom, hogy nézz körbe a leghíresebb itthoni oldalakon :)
Kicsit le vagyok maradva ami a történéseket illeti. Lehet már játszani az FM13-mal már letöltött verzión is? Mert eddig úgy tudtam hogy nincs hozzá crack vagy rossz.
Bandee:Köszi. Remélem sikerül feltennem a játékot és működni is fog. Ha igen akkor a fejemnek egy kicsit kocka alakja lesz pár nap múlva...:Dkissheva:Igen, lehet. De nem akarok túlzottan warezolni (nem tudom eddig mennyire léptem át a határt), de ajánlom, hogy nézz körbe a leghíresebb itthoni oldalakon :)
Kicsit le vagyok maradva ami a történéseket illeti. Lehet már játszani az FM13-mal már letöltött verzión is? Mert eddig úgy tudtam hogy nincs hozzá crack vagy rossz.
kissheva:Nincs, és úgy tűnik idén nem is készül hozzá.Bandee:Köszi. Remélem sikerül feltennem a játékot és működni is fog. Ha igen akkor a fejemnek egy kicsit kocka alakja lesz pár nap múlva...:Dkissheva:Igen, lehet. De nem akarok túlzottan warezolni (nem tudom eddig mennyire léptem át a határt), de ajánlom, hogy nézz körbe a leghíresebb itthoni oldalakon :)
Kicsit le vagyok maradva ami a történéseket illeti. Lehet már játszani az FM13-mal már letöltött verzión is? Mert eddig úgy tudtam hogy nincs hozzá crack vagy rossz.Ja....magyarosítás van hozzá? :)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.