Engem csak az gondolkoztat el, az igazolásokra nincs pénzünk dumán, hogy:
Miután kiderült, hogy nem indulunk jövőre a Bl-ben, Berlu mindjárt kijelentette, hogy kiegészíti azt a kb 50 millás kiesést.
Kérdem én, ha ilyen könnyedén "tudjuk" pótolni a kieső összeget, akkor miért nem csapott az asztalra a kopasz már a szezon előtt, hogy öreg ez a keret ezzel az edzővel nagy valószínűséggel szűk lesz a bajnokságban. Jó lenne izmosítani a kereten, nehogy lecsússzunk jövőre a BL-ről, ami által nem kevés pénztől esik el a klub. Ezt az összeget "valakinek" korrigálnia kell majd, vagy ismét meg kell szabadulnunk egy drágább(jobb) játékosunktól, amivel tovább zuhannánk a mélybe.
Nem hiszem el, hogy ez a lehetőség meg sem fordult a fejükbe. Ha nem, akkor viszont tényleg bajok vannak. Vagy a kopasznál, vagy Berlunál.
Jelenleg betesz majd az öreg 50 millát, ez elvileg csak a BL pénzkiesést pótolja, azaz beáramlik Berlutól 50 milla a semmiért. Ha nyáron tette volna be, az neki ugyanúgy "csak" 50 millájába került volna, viszont akkor ezt a pénzt a csapat megerősítésére lehetett volna költeni, amivel szerintem nem túlzok elértük volna a BL-t. Ebben az esetben jövőre Bl-be lennénk egy 50 millából megerősített csapattal, szemben a jelenlegi nem költöttünk a csapatra és BL sem lesz históriával. A költség ugyan annyi (paraszt szemmel):D.
Elküldve: 2014.05.21. 16:13
#