Pár pletyka/hírecske:
-Meg próbáljuk leigazolni Astorit, de a Napoli előnyben van jelen állás szerint.
-Szóba került egy Zaccardo-Mesbah csere a Parmával. Mesbah + 2 millió euro a Parmaiak kívánsága.
-Egy angol csapat (valószínüleg a Manchester United) 22 millió eurot ajánlott Strootmanért.
-Állitólag a Porto Rolandot ajánlgatja, de sem Allegri, sem Galliani nem akarja a játékost.
-Megpróbáljuk megszerezni Santont, akinek az ügynöke ma járt is a Via Turatin. Vagy most télen, vagy nyáron érkezne a játékos, attól függően, hogy Antonini és Abate távoznak-e.
Pár kiragadott mondat Berlusconitól:
"Megpróbálnám elhozni Guardiolat a Milanhoz, mert szeretem azt a szép focit amit játszat, de jelenleg erre nagyon csekély az esély."
"Balotelli olyan mint egy rohadt alma, és aki képes bármelyik csapatot megfertőzni, beleértve a Milant is."
"Pato megígérte nekem, hogy vissza fog térni hozzánk, teljesen felépülve, 18 hónapon belül."
"El Shaarawy már most is a Milan szimbóluma és nincs esély a távozására. Itt marad és a történelmünk része lesz. Ha jönne érte egy 100 milliós ajánlat? Senki se tehet ekkora ajánlatot a pénzügyi fair play miatt."
"Sneijder? hány éves? 28? Akkor nem lehet része a terveinknek."
"Több mint 100, 15-21 év közötti játékost tartunk szemmel és figyelünk. Hiszünk benne, hogy ez a helyes út amit követnünk kell. Arra készülünk, hogy 3 fiatalt igazolunk, ha sikerül. 1 olaszt, aki Olaszországban játszik és 2 külföldit"
"Allegri jövője? Lépjünk a következő kérdésre."
"Barbara lesz-e az utódom? Nem tudom, de örülnék, ha valamelyik gyermekem követne engem."
forrás: Sky Italia, twitter.com/Milanello, Milannews.it
Elküldve: 2013.01.08. 01:32
#