Zoloka10:Megváltozhat a véleménye, ha netalántán kiesik a Palermo. De, ha Robika elmenne, úgy ideális jelölt a helyére.
Ilicic egy az egyben megmondta a Tuttosportnak, hogy 2016-ig, a szerződése lejártáig nem akarja elhagyni a Palermót és maradna, amíg Zamparini ezt hagyja.
Stark:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=100140Pato és Robinho távozására.Destro és Osvaldo a célkeresztben.
only.Ac.Milan:Ha két csatér távozik, akkor a csatárkérdés is égető lesz szerintem:) De igazad van, a védelem is erősítésre szorulna, de sokakkal ellentétben, szerintem a középpályánk még midnig a legerősebb a keretben. Montolivo, Muntari, Boateng, Nocerino, Emanuelson 5-ös szerintem nem rosszak, és még De Jong is itt lesz, igaz csak jövőre. Ide is jöhetne vagy 2 minőségi pali nem arról van szó, de akkor előbb távozzon az akinek nem itt a helye: Flamini, Traoré, Ambrosini.Stark:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=100140Pato és Robinho távozására.Destro és Osvaldo a célkeresztben.
Háp háp háp...Osvaldonak élő szerződése van 16-ig, és kb 20millió. Akkor miért nem jobb Balotelli? Pénz nélkül mit akarunk mi? Destro talán, bár én tőle nem vagyok elájulva egyáltalán. De nem is értem hogy miért lét kérdés a csatár? Kp meg a védelem rendben??? Barcától kaunk vagy 8 gólt 2 meccsen majd érthetőbb lesz. Majd Ambro megoldja.
Stark:Csatárkérdés már most van tekintettel arra, hogy Pato olyan mintha nem is lenne, Robinho pedig szerintem messze a várt szint alatt teljesít. A támadók közül egyedül El Shaarawy teljesítménye előtt illik leborulni, Pazzini azt hozza amit tud, ebből a szempontból őt is megillethetné a dicséret. (Az már más kérdés, hogy ez mennyire elég, szerintem a Milanba nem szabadna elegendőnek lennie.) Van még Bojan, akinek körülbelül egy jó meccse volt eddig a Milanban, őt nagyon remélem, hogy nem vesszük meg. Niang mint 18 éves, feltörekvő tehetség eddig nem sok lehetőséget kapott, pedig szerintem óriási potenciállal bír, neki helyet szorítanék a kezdőben. Egy új támadó télen, egy pedig nyáron mindenképpen kell. A nagyobb pénzt azonban nem a támadó vásárlására tenném, hanem egy olcsóbb, rövidtávú megoldásban gondolkoznék, például Drogbában. Neki csak a fizetését kellene állni, de lenne egy klasszis támadónk Pazzini helyén. Szélre pedig mehetne Niang, aki így több játéklehetőséget kapna, többet fejlődne.
Ha két csatér távozik, akkor a csatárkérdés is égető lesz szerintem:) De igazad van, a védelem is erősítésre szorulna, de sokakkal ellentétben, szerintem a középpályánk még midnig a legerősebb a keretben. Montolivo, Muntari, Boateng, Nocerino, Emanuelson 5-ös szerintem nem rosszak, és még De Jong is itt lesz, igaz csak jövőre. Ide is jöhetne vagy 2 minőségi pali nem arról van szó, de akkor előbb távozzon az akinek nem itt a helye: Flamini, Traoré, Ambrosini.
Dani027:Stark:Csatárkérdés már most van tekintettel arra, hogy Pato olyan mintha nem is lenne, Robinho pedig szerintem messze a várt szint alatt teljesít. A támadók közül egyedül El Shaarawy teljesítménye előtt illik leborulni, Pazzini azt hozza amit tud, ebből a szempontból őt is megillethetné a dicséret. (Az már más kérdés, hogy ez mennyire elég, szerintem a Milanba nem szabadna elegendőnek lennie.) Van még Bojan, akinek körülbelül egy jó meccse volt eddig a Milanban, őt nagyon remélem, hogy nem vesszük meg. Niang mint 18 éves, feltörekvő tehetség eddig nem sok lehetőséget kapott, pedig szerintem óriási potenciállal bír, neki helyet szorítanék a kezdőben. Egy új támadó télen, egy pedig nyáron mindenképpen kell. A nagyobb pénzt azonban nem a támadó vásárlására tenném, hanem egy olcsóbb, rövidtávú megoldásban gondolkoznék, például Drogbában. Neki csak a fizetését kellene állni, de lenne egy klasszis támadónk Pazzini helyén. Szélre pedig mehetne Niang, aki így több játéklehetőséget kapna, többet fejlődne.
Ha két csatér távozik, akkor a csatárkérdés is égető lesz szerintem:) De igazad van, a védelem is erősítésre szorulna, de sokakkal ellentétben, szerintem a középpályánk még midnig a legerősebb a keretben. Montolivo, Muntari, Boateng, Nocerino, Emanuelson 5-ös szerintem nem rosszak, és még De Jong is itt lesz, igaz csak jövőre. Ide is jöhetne vagy 2 minőségi pali nem arról van szó, de akkor előbb távozzon az akinek nem itt a helye: Flamini, Traoré, Ambrosini.
Azonban ha jól megnézzük minden területen akad hiány. Gyengék a kapusaink, a belső védőink, a középpályásaink, a csatáraink. Szerintem télen egy Astori, Strootman, Drogba hármas sok problémát megoldana (esetleg még egy szervezővel megtoldva), nyáron őket kellene megerősíteni egy másik belső védővel, plusz egy új edzővel. Mondjuk télen 5-8 millió ellenében Astori, 15 környékén Strootman, Drogba ingyen, Anderson Robinhóért (plusz még fizetnének is), nyáron pedig egy nagyobb beruházás például Ogbonna vagy Benatia + egy fiatal kapus például Perin. Ez már egy elég erős alap lenne ahhoz, hogy esetleg csatárt vegyünk, de Drogba jelenléte ezt minimum 2 évig szükségtelenné tenné. Ennyi időnek pedig elegendőnek kell lenni ahhoz, hogy gazdaságilag rendben legyen a klub, és tudjunk egy minőségi támadót hozni. (Balotellit addigra úgyis kirúgja az aktuális csapata, lehet, hogy ingyen is jöhet.:) )
Távozók oldalán pedig Pato, Robinho és később Boateng, őt már nem tudom hová tenni. A töltelékeket most nem számoltam.
Stark:Szerintem,ha érkezne Drogba akkor Boateng-nek újra jól menne,mert Drogba is hasonló karakterű játékos mint Ibra,jó tudom 34 éves,de rajta nem látszik még simán lehet 1-2 jó éve.Dani027:Stark:Csatárkérdés már most van tekintettel arra, hogy Pato olyan mintha nem is lenne, Robinho pedig szerintem messze a várt szint alatt teljesít. A támadók közül egyedül El Shaarawy teljesítménye előtt illik leborulni, Pazzini azt hozza amit tud, ebből a szempontból őt is megillethetné a dicséret. (Az már más kérdés, hogy ez mennyire elég, szerintem a Milanba nem szabadna elegendőnek lennie.) Van még Bojan, akinek körülbelül egy jó meccse volt eddig a Milanban, őt nagyon remélem, hogy nem vesszük meg. Niang mint 18 éves, feltörekvő tehetség eddig nem sok lehetőséget kapott, pedig szerintem óriási potenciállal bír, neki helyet szorítanék a kezdőben. Egy új támadó télen, egy pedig nyáron mindenképpen kell. A nagyobb pénzt azonban nem a támadó vásárlására tenném, hanem egy olcsóbb, rövidtávú megoldásban gondolkoznék, például Drogbában. Neki csak a fizetését kellene állni, de lenne egy klasszis támadónk Pazzini helyén. Szélre pedig mehetne Niang, aki így több játéklehetőséget kapna, többet fejlődne.
Azonban ha jól megnézzük minden területen akad hiány. Gyengék a kapusaink, a belső védőink, a középpályásaink, a csatáraink. Szerintem télen egy Astori, Strootman, Drogba hármas sok problémát megoldana (esetleg még egy szervezővel megtoldva), nyáron őket kellene megerősíteni egy másik belső védővel, plusz egy új edzővel. Mondjuk télen 5-8 millió ellenében Astori, 15 környékén Strootman, Drogba ingyen, Anderson Robinhóért (plusz még fizetnének is), nyáron pedig egy nagyobb beruházás például Ogbonna vagy Benatia + egy fiatal kapus például Perin. Ez már egy elég erős alap lenne ahhoz, hogy esetleg csatárt vegyünk, de Drogba jelenléte ezt minimum 2 évig szükségtelenné tenné. Ennyi időnek pedig elegendőnek kell lenni ahhoz, hogy gazdaságilag rendben legyen a klub, és tudjunk egy minőségi támadót hozni. (Balotellit addigra úgyis kirúgja az aktuális csapata, lehet, hogy ingyen is jöhet.:) )
Távozók oldalán pedig Pato, Robinho és később Boateng, őt már nem tudom hová tenni. A töltelékeket most nem számoltam.
Egy klasszis csatár véleményem szerint megoldaná a Boateng problémát. Ha itt lenne még Ibra, Boateng formája sem esett volna így vissza, sőt Nocerino is újra a régi lehetne. Remélem Drogba vagy Balotelli is hasonló eredményt fog kiváltani belőlük.
Dani027:Lényegében egyetértek. F. Andersonban nem hiszek (nem tudjuk elhozni), sztem Balotelli a miénk lesz. A távozók között én Mexesszel is számolok (a nyáron).
Gyengék a kapusaink, a belső védőink, a középpályásaink, a csatáraink. Szerintem télen egy Astori, Strootman, Drogba hármas sok problémát megoldana (esetleg még egy szervezővel megtoldva), nyáron őket kellene megerősíteni egy másik belső védővel, plusz egy új edzővel. Mondjuk télen 5-8 millió ellenében Astori, 15 környékén Strootman, Drogba ingyen, Anderson Robinhóért (plusz még fizetnének is), nyáron pedig egy nagyobb beruházás például Ogbonna vagy Benatia + egy fiatal kapus például Perin. Ez már egy elég erős alap lenne ahhoz, hogy esetleg csatárt vegyünk, de Drogba jelenléte ezt minimum 2 évig szükségtelenné tenné. Ennyi időnek pedig elegendőnek kell lenni ahhoz, hogy gazdaságilag rendben legyen a klub, és tudjunk egy minőségi támadót hozni. (Balotellit addigra úgyis kirúgja az aktuális csapata, lehet, hogy ingyen is jöhet.:) )
szaloky:Ezzel meg én értek egyet. Balotelli szerintem is a miénk lesz, legkésőbb nyáron. Anderson nem jön, őt inkább amolyan példakánt hoztam. Akár írhattam volna Wijnaldumot is, értelemszerűen őt inkább Robinho eladásából kellene fedezni. Mexes távozásában én is biztos vagyok, de őt azért nem írtam, mert nem remélek az eladásából különösebben sok pénzt. (Habár a felszabaduló fizetése nagyon jól jön.)
Lényegében egyetértek. F. Andersonban nem hiszek (nem tudjuk elhozni), sztem Balotelli a miénk lesz. A távozók között én Mexesszel is számolok (a nyáron).
szaloky:Én nagyon bízom benne hogy Balotellit el tudjuk hozni, de Raiola nyilatkozata nem erre utal. Ugyanis ezt mondta: "Ibra és Balotelli ott maradnak, ahol jelenleg is vannak." Csak ne legyen igaza.. :SDani027:Lényegében egyetértek. F. Andersonban nem hiszek (nem tudjuk elhozni), sztem Balotelli a miénk lesz. A távozók között én Mexesszel is számolok (a nyáron).
Gyengék a kapusaink, a belső védőink, a középpályásaink, a csatáraink. Szerintem télen egy Astori, Strootman, Drogba hármas sok problémát megoldana (esetleg még egy szervezővel megtoldva), nyáron őket kellene megerősíteni egy másik belső védővel, plusz egy új edzővel. Mondjuk télen 5-8 millió ellenében Astori, 15 környékén Strootman, Drogba ingyen, Anderson Robinhóért (plusz még fizetnének is), nyáron pedig egy nagyobb beruházás például Ogbonna vagy Benatia + egy fiatal kapus például Perin. Ez már egy elég erős alap lenne ahhoz, hogy esetleg csatárt vegyünk, de Drogba jelenléte ezt minimum 2 évig szükségtelenné tenné. Ennyi időnek pedig elegendőnek kell lenni ahhoz, hogy gazdaságilag rendben legyen a klub, és tudjunk egy minőségi támadót hozni. (Balotellit addigra úgyis kirúgja az aktuális csapata, lehet, hogy ingyen is jöhet.:) )
Zoli0817:
Én nagyon bízom benne hogy Balotellit el tudjuk hozni, de Raiola nyilatkozata nem erre utal. Ugyanis ezt mondta: "Ibra és Balotelli ott maradnak, ahol jelenleg is vannak." Csak ne legyen igaza.. :S
szaloky:A vezetőség célja egyértelmű. A nagy fizetéssel rendelkező öregebb játékosoktól meg kell szabadulni, helyükre fiatal tehetségeket igazolni 1-2 milliós fizetésért. Paton és Robinhon kívül Mexes keresi a legtöbbet, így egyértelmű, hogy ő lesz a következő távozó, ha nem most télen akkor majd nyáron. Ráadásul a védőink közül ő a legpiacképesebb játékos. Szerintem egyébként nem olyan jó védő, mint sokat itt hiszik bár tény, hogy mostanában elég megbízhatóan teljesített, de ha jönne helyette egy Ogbonna vagy Benatia, nem hiányozna a francia.
Dani027: Olyannyira, hogy az Arsenal éppen most jelentkezett be Mexesért. Ismét. Júniusban vinnék. (milanlive.it)
Nono:Jó arc ez a Raiola, csak úgy nyilatkozgat egy olyan játékosról, akihez semmi köze, hisz Robinho ügynöke egy bizonyos Wagner Ribeiro :D
Raiola: "Robinho will leave Milan this month. Ibra and Balotelli will stay where they are."Közben különböző források úgy értesültek, hogy a Corinthians elfogadta azt a Milan által kért záradékot Pato szerződésében, ami alapján ha a brazilok eladnák Patot (akár egy európai top klubnak), a Milan is részesedjen az eladási árból. Konkrét összegről és százalékokról természetesen nincs hír.
Duff:A Milan mögött az egyik kedvencem az Arsenal. Szerintem Vermaelen erősen túlértékelt védő. Azért lett annyira híres, mert az ágyús karrierjének első időszakában sok gólt szerzett. Egyébként elemi helyezkedésből fakadó hibái vannak, amikből rendre gólt kap a csapata. Jelenleg a legmegbízhatóbb védőjük Mertesacker, de talán még Koscielny is jobb nála.szaloky:Adják ide érte Vermaelent, azt jól vagyunk. Esetleg még rádobhatunk 5 millát.
Dani027: Olyannyira, hogy az Arsenal éppen most jelentkezett be Mexesért. Ismét. Júniusban vinnék. (milanlive.it)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.