Experteureka:Meglátásom szerint Ő még pont abban a korban van,hogy simán elférne nálunk.Nem kéne abba a hibába esni,mint pl az Arsenal,hogy csak fiatalokkal rakjuk tele a csapatot,igen is kell 2-3 érettebb játékos is a csapatba. A védekező középpályásainkról meg annyit,hogy passzolni igazán egyik sem tud,míg Alonso egész jól.:)
Szerintem Alonso nem fér bele a fiatalítási politikába. Én nem feltétlenül örülnék neki. Idős, elég drága és a fizetése is nagyon magas. Amúgy meg minek? Vkp-n nincs gondunk.
Viszont pedzegetnek a milannews.it-en egy esetleges Pjanic klubváltást.
Experteureka:Én is ezzel értek egyet,32 éves,ráadásul a spanyol válogatottban is sokszor jut szerephez;nem hiszem,hogy végig bírna már egy komolyabb szezont.
Szerintem Alonso nem fér bele a fiatalítási politikába. Én nem feltétlenül örülnék neki. Idős, elég drága és a fizetése is nagyon magas. Amúgy meg minek? Vkp-n nincs gondunk.
szityi13:Ki helyére tennéd be Alonsot : Montolivo, De Jong, Muntari, Flamini védekező négyes közé ? Nem kell ő ide !Experteureka:Meglátásom szerint Ő még pont abban a korban van,hogy simán elférne nálunk.Nem kéne abba a hibába esni,mint pl az Arsenal,hogy csak fiatalokkal rakjuk tele a csapatot,igen is kell 2-3 érettebb játékos is a csapatba. A védekező középpályásainkról meg annyit,hogy passzolni igazán egyik sem tud,míg Alonso egész jól.:)
csabi6:Esetleg Montolivo mellé....azért ne akarjuk Alonso-t Muntarival vagy Faminivel összehasonlítani. Valóban nem ár van leginkáébb szükségünk, de ha már így felvetődött a neve akkor szerintem elférne bőven nálunk.szityi13:Ki helyére tennéd be Alonsot : Montolivo, De Jong, Muntari, Flamini védekező négyes közé ? Nem kell ő ide !Experteureka:Meglátásom szerint Ő még pont abban a korban van,hogy simán elférne nálunk.Nem kéne abba a hibába esni,mint pl az Arsenal,hogy csak fiatalokkal rakjuk tele a csapatot,igen is kell 2-3 érettebb játékos is a csapatba. A védekező középpályásainkról meg annyit,hogy passzolni igazán egyik sem tud,míg Alonso egész jól.:)
kissheva:Tény hogy jó játékos, de nem hinném, hogy egy Monti-De Jong-Alonso középpályával előrébb lennénk a támadásokban sajna.... HA leigazoljuk Polit és ugye itt van Saponara is nem tudom, valakiket el kell adni !csabi6:Esetleg Montolivo mellé....azért ne akarjuk Alonso-t Muntarival vagy Faminivel összehasonlítani. Valóban nem ár van leginkáébb szükségünk, de ha már így felvetődött a neve akkor szerintem elférne bőven nálunk.szityi13:Ki helyére tennéd be Alonsot : Montolivo, De Jong, Muntari, Flamini védekező négyes közé ? Nem kell ő ide !Experteureka:Meglátásom szerint Ő még pont abban a korban van,hogy simán elférne nálunk.Nem kéne abba a hibába esni,mint pl az Arsenal,hogy csak fiatalokkal rakjuk tele a csapatot,igen is kell 2-3 érettebb játékos is a csapatba. A védekező középpályásainkról meg annyit,hogy passzolni igazán egyik sem tud,míg Alonso egész jól.:)
csabi6:Egy Montolivo , Alonso , De Jong középpálya hatalmas lenne előttük meg Saponara és Monti is előrébb tudna játszani elől meg EL92 meg Balotelli támadó sor !kissheva:Tény hogy jó játékos, de nem hinném, hogy egy Monti-De Jong-Alonso középpályával előrébb lennénk a támadásokban sajna.... HA leigazoljuk Polit és ugye itt van Saponara is nem tudom, valakiket el kell adni !csabi6:Esetleg Montolivo mellé....azért ne akarjuk Alonso-t Muntarival vagy Faminivel összehasonlítani. Valóban nem ár van leginkáébb szükségünk, de ha már így felvetődött a neve akkor szerintem elférne bőven nálunk.szityi13:Ki helyére tennéd be Alonsot : Montolivo, De Jong, Muntari, Flamini védekező négyes közé ? Nem kell ő ide !Experteureka:Meglátásom szerint Ő még pont abban a korban van,hogy simán elférne nálunk.Nem kéne abba a hibába esni,mint pl az Arsenal,hogy csak fiatalokkal rakjuk tele a csapatot,igen is kell 2-3 érettebb játékos is a csapatba. A védekező középpályásainkról meg annyit,hogy passzolni igazán egyik sem tud,míg Alonso egész jól.:)
csabi6:Saponara minden csak nem középpályás. Inkább Kaká poszt, de megél a szélen is.kissheva:Tény hogy jó játékos, de nem hinném, hogy egy Monti-De Jong-Alonso középpályával előrébb lennénk a támadásokban sajna.... HA leigazoljuk Polit és ugye itt van Saponara is nem tudom, valakiket el kell adni !csabi6:Esetleg Montolivo mellé....azért ne akarjuk Alonso-t Muntarival vagy Faminivel összehasonlítani. Valóban nem ár van leginkáébb szükségünk, de ha már így felvetődött a neve akkor szerintem elférne bőven nálunk.szityi13:Ki helyére tennéd be Alonsot : Montolivo, De Jong, Muntari, Flamini védekező négyes közé ? Nem kell ő ide !Experteureka:Meglátásom szerint Ő még pont abban a korban van,hogy simán elférne nálunk.Nem kéne abba a hibába esni,mint pl az Arsenal,hogy csak fiatalokkal rakjuk tele a csapatot,igen is kell 2-3 érettebb játékos is a csapatba. A védekező középpályásainkról meg annyit,hogy passzolni igazán egyik sem tud,míg Alonso egész jól.:)
HORY94:Arra szántam én is 4-3-1-2 be !csabi6:Saponara minden csak nem középpályás. Inkább Kaká poszt, de megél a szélen is.kissheva:Tény hogy jó játékos, de nem hinném, hogy egy Monti-De Jong-Alonso középpályával előrébb lennénk a támadásokban sajna.... HA leigazoljuk Polit és ugye itt van Saponara is nem tudom, valakiket el kell adni !csabi6:Esetleg Montolivo mellé....azért ne akarjuk Alonso-t Muntarival vagy Faminivel összehasonlítani. Valóban nem ár van leginkáébb szükségünk, de ha már így felvetődött a neve akkor szerintem elférne bőven nálunk.szityi13:Ki helyére tennéd be Alonsot : Montolivo, De Jong, Muntari, Flamini védekező négyes közé ? Nem kell ő ide !Experteureka:Meglátásom szerint Ő még pont abban a korban van,hogy simán elférne nálunk.Nem kéne abba a hibába esni,mint pl az Arsenal,hogy csak fiatalokkal rakjuk tele a csapatot,igen is kell 2-3 érettebb játékos is a csapatba. A védekező középpályásainkról meg annyit,hogy passzolni igazán egyik sem tud,míg Alonso egész jól.:)
drogba715:Shári miatt csak 4-2-3-1 jöhet szóba. Oda jobb oldalra, középre Balo, csak legyen hajlandó futni. Vagy védekezésben visszazárni 4-4-2-re. De ez viszont Allegrivel...HORY94:Arra szántam én is 4-3-1-2 be !csabi6:Saponara minden csak nem középpályás. Inkább Kaká poszt, de megél a szélen is.kissheva:Tény hogy jó játékos, de nem hinném, hogy egy Monti-De Jong-Alonso középpályával előrébb lennénk a támadásokban sajna.... HA leigazoljuk Polit és ugye itt van Saponara is nem tudom, valakiket el kell adni !csabi6:Esetleg Montolivo mellé....azért ne akarjuk Alonso-t Muntarival vagy Faminivel összehasonlítani. Valóban nem ár van leginkáébb szükségünk, de ha már így felvetődött a neve akkor szerintem elférne bőven nálunk.szityi13:Ki helyére tennéd be Alonsot : Montolivo, De Jong, Muntari, Flamini védekező négyes közé ? Nem kell ő ide !Experteureka:Meglátásom szerint Ő még pont abban a korban van,hogy simán elférne nálunk.Nem kéne abba a hibába esni,mint pl az Arsenal,hogy csak fiatalokkal rakjuk tele a csapatot,igen is kell 2-3 érettebb játékos is a csapatba. A védekező középpályásainkról meg annyit,hogy passzolni igazán egyik sem tud,míg Alonso egész jól.:)
Fischer:Eszem megáll. Jó a srác?
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=112455
A Nizza argentin-olasz védője Renato Civelli(30 éves,195cm) ingyen érkezik a védelembe.
Fischer:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=112455A Nizza argentin-olasz védője Renato Civelli(30 éves,195cm) ingyen érkezik a védelembe.
Óriási fogás :)))))))
makaroni:Fischer:Idén a Nice szárnyal és alapembere a csapatnak elég gólerős kiegészítő embernek jó lehet ! 5 gólos szezonba !
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=112455A Nizza argentin-olasz védője Renato Civelli(30 éves,195cm) ingyen érkezik a védelembe.
Óriási fogás :)))))))
Fischer:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=112455
A Nizza argentin-olasz védője Renato Civelli(30 éves,195cm) ingyen érkezik a védelembe.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.