koRi:
http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2012/02/05/2888200/franco-baldini-daniele-de-rossi-has-signed-new-five-yearHIVATALOS!Daniele De Rossi 5 évvel meghosszabbÃtotta szerzÅ‘dését az AS Roma csapatával.
Ezzel búcsút mondhatunk az álmoknak...
Ibracadabra:A cikkben nem szerepel, más információm pedig nincsen, Ãgy erre a kérdésre nem tudok válaszolni.koRi:
http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2012/02/05/2888200/franco-baldini-daniele-de-rossi-has-signed-new-five-yearHIVATALOS!Daniele De Rossi 5 évvel meghosszabbÃtotta szerzÅ‘dését az AS Roma csapatával.
Kivásárlási záradék lett az új szerződésében?
koRi:Hála a Magasságosnak, hogy hosszabÃtott...Montolivo, várunk júliusban...
MilanLaci:Laci, ezt úgy is megközelÃthetjük, hogy az utóbbi mercatos megnyilvánulásainkat figyelembe véve miért lett volna az jó Neki ha vár? Ha pl vár arra a Milanra amelyik... de inkább hagyjuk is... Én már azt sem hiszem hogy valaha is ide akart volna igazolni, pedig milyen jó lett volna...
Miért jó az nekünk, hogy De Rossi nem jön?
szabby7:Nem tudok ehhez mit hozzáfűzni, az összes ,,bűnünk'' benne van. Tanulni belÅ‘le nem nekünk kell.MilanLaci:Laci, ezt úgy is megközelÃthetjük, hogy az utóbbi mercatos megnyilvánulásainkat figyelembe véve miért lett volna az jó Neki ha vár? Ha pl vár arra a Milanra amelyik... de inkább hagyjuk is... Én már azt sem hiszem hogy valaha is ide akart volna igazolni, pedig milyen jó lett volna...
MilanLaci:Nálam nagyon egyszerű a képlet.
KurtRose:De Rossi is olasz, motivált, s nem is szenátorkorú. :) Szerintem sokkal jobb, mint Montolivo, aki nem extraklasszis.MilanLaci:Nálam nagyon egyszerű a képlet.
Miért jó az nekünk, hogy De Rossi nem jön?Vannak játékosok akik tudásuktól függetlenül számomra nem kÃvánatosak, hogy esetlegesen a szeretett csapatom mezét viseljék.De Rossi is közéjük tartozik. (Ibra és Robinho is ilyen, más kérdés, hogy elÅ‘bbire szükségünk van, mÃg a brazil remélhetÅ‘leg távozik a nyáron.)Ráadásul véleményem szerint egy támadóbb felfogású középpályásra van inkább szükség.Ha már itt tartunk, jó lenne ha ez az illetÅ‘ Montolivo lenne.Motivált, kellÅ‘ Serie A rutinnal rendelkezik, jó korban van és ráadásul olasz is.Az, hogy ingyen jöhetne, az csak hab a tortán.
MilanLaci:10 év rómáskodás után nem volt realitása annak a Milan mezét viselje a jövÅ‘ben, a szerzÅ‘déshosszabÃtásos mizéria ellenére sem.KurtRose:De Rossi is olasz, motivált, s nem is szenátorkorú. :) Szerintem sokkal jobb, mint Montolivo, aki nem extraklasszis.MilanLaci:Nálam nagyon egyszerű a képlet.
Miért jó az nekünk, hogy De Rossi nem jön?Vannak játékosok akik tudásuktól függetlenül számomra nem kÃvánatosak, hogy esetlegesen a szeretett csapatom mezét viseljék.De Rossi is közéjük tartozik. (Ibra és Robinho is ilyen, más kérdés, hogy elÅ‘bbire szükségünk van, mÃg a brazil remélhetÅ‘leg távozik a nyáron.)Ráadásul véleményem szerint egy támadóbb felfogású középpályásra van inkább szükség.Ha már itt tartunk, jó lenne ha ez az illetÅ‘ Montolivo lenne.Motivált, kellÅ‘ Serie A rutinnal rendelkezik, jó korban van és ráadásul olasz is.Az, hogy ingyen jöhetne, az csak hab a tortán.
Ibracadabra:Ez oké. De minek várni ezzel nyárig, amikor a középpályán lassan már darabszámra sem vagyunk meg?
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=72720Megvan a megállapodás Montolivo ügyében? Nyáron érkezne 4 évre Ãrna alá 2,5 millós fizetéssel, ha jól értelmezem.
Ibracadabra:A cikk szerint nincs kivásárlási záradék.
Kivásárlási záradék lett az új szerződésében?
szcsaba95:Ibracadabra:Ez oké. De minek várni ezzel nyárig, amikor a középpályán lassan már darabszámra sem vagyunk meg?
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=72720Megvan a megállapodás Montolivo ügyében? Nyáron érkezne 4 évre Ãrna alá 2,5 millós fizetéssel, ha jól értelmezem.
MilanLaci:De Rossi extraklasszis? :) Hagyjuk már, semmivel nem jobb Montolivonál ;)KurtRose:De Rossi is olasz, motivált, s nem is szenátorkorú. :) Szerintem sokkal jobb, mint Montolivo, aki nem extraklasszis.MilanLaci:Nálam nagyon egyszerű a képlet.
makaroni:De Rossi univerzálisabb játékos mint Montolivo.Pillanatnyilag Balotelli mellett a legnagyobb piaci értékű Olasz labdarúgó.Pont ideális korban van.Az meg hogy nem szimpatikus szerintem komolytalan érv.MilanLaci:De Rossi extraklasszis? :) Hagyjuk már, semmivel nem jobb Montolivonál ;)KurtRose:De Rossi is olasz, motivált, s nem is szenátorkorú. :) Szerintem sokkal jobb, mint Montolivo, aki nem extraklasszis.MilanLaci:Nálam nagyon egyszerű a képlet.
KurtRose:Nem vagy egyedül. Én pl. nagyon örülök, hogy nem lett a Juve, vagy az Inter játékosa. ;)
10 év rómáskodás után nem volt realitása annak a Milan mezét viselje a jövÅ‘ben, a szerzÅ‘déshosszabÃtásos mizéria ellenére sem.A képességeit nem vitatom, de a korábbiakhoz viszonyÃtva, Albertini-hez vagy Pirlo-hoz nem ér fel.Lehet egyedül vagyok ezzel, de jó helyen van Å‘ ott Rómában...
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.