Milan-Sziv:Jó hír, reméljük már januárban csatlakozik, de ha hajthatatlan lesz az elnök akkor nyáron csatlakozik az ifjú francia.
Januárban újból megpróbálják megszerezni Yanga-Mbiwát. Jövő nyáron lejár a szerződése, az utolsó alkalom, hogy pénzt kapjon érte a Montpellier.
Milan-Sziv:Tudnék olyan nyilatkozatokat elővenni, amik később nem váltak valóra. Olyan emberek szájából hangzottak el, mint Kaka, T. Silva vagy Galliani és Berlusconi. :)giczeics:Yanga-Mbiwa a Milanba akar jönni, már többször is nyilatkozta.
Hacsak a Chelsea vagy az Arsenal el nem viszi előlünk!
Fischer:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=90332
Bruno de Araújo Dybal(Palmeiras) lenne az új Kaka?
Nagy megtiszteltetés lenne a Milan 22-es meze!-Dybal.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bruno-dybal/profil/spieler_210505.html
Stark:http://www.youtube.com/watch?v=K6un5OO4oz4Fischer:
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=90332
Bruno de Araújo Dybal(Palmeiras) lenne az új Kaka?
Nagy megtiszteltetés lenne a Milan 22-es meze!-Dybal.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bruno-dybal/profil/spieler_210505.html
Az már Bojan-é:D Viccet félretéve, valaki ismeri a srácot, illetve mennyire komoly az érdeklődésünk?
Lansky:Az én véleményem is ez, és ne felejtsd el csak a brazil másodosztályban játszik! Kötöm az ebet a karóhoz, miszerint Olaszországban is vannak tehetséges játékosok akiket le kellene igazolnunk , vagy akikről már lekéstünk! Ezt az egyet nem értem itt nincsenek megfigyelőjük a csapatunknak? Itt van pár játékos akiket érdemes lenne megszerezni, vagy akiket meg kellett volna? Insigne, Immobile, Bertolacci, Destro, Veratti, vagy saját nevelések akiket mindenki tud Romagnoli, Albertazzi, Matri... csak pár példa
Megnéztem ezt a Bruno Dybalt. Semmi különöset nem vettem észre benne. Volt néhány szép labdája, de ilyen kvalitású játékosból több tucatnyi van csak Brazíliában.
davidka:1 Destroert Verrattiert az előző klubjaik kicsit nagyon borsos árat szabtak meg.
Lansky:Az én véleményem is ez, és ne felejtsd el csak a brazil másodosztályban játszik! Kötöm az ebet a karóhoz, miszerint Olaszországban is vannak tehetséges játékosok akiket le kellene igazolnunk , vagy akikről már lekéstünk! Ezt az egyet nem értem itt nincsenek megfigyelőjük a csapatunknak? Itt van pár játékos akiket érdemes lenne megszerezni, vagy akiket meg kellett volna? Insigne, Immobile, Bertolacci, Destro, Veratti, vagy saját nevelések akiket mindenki tud Romagnoli, Albertazzi, Matri... csak pár példa
Megnéztem ezt a Bruno Dybalt. Semmi különöset nem vettem észre benne. Volt néhány szép labdája, de ilyen kvalitású játékosból több tucatnyi van csak Brazíliában.
Palop:Na azért ez se úgy van ahogy te gondolod!davidka:1 Destroert Verrattiert az előző klubjaik kicsit nagyon borsos árat szabtak meg.
2 Insigni a Napoli míg a tavalyi SerieB gólkirálya Immobile a Juventus játékosa.
Ez azért nem úgy működik h hopp itt van egy ígéretes játékos és mindjárt le kell csapni rá.
Omar El Kaddourit pl 12millió ellenébne adta volna el egy Brescia.
davidka:Pazzini esete más.Mert Cassanonál érezhető volt h miútán Ibra és Silva távozott Ő sem érezte már annyira annaka szükségességét h maradjon.Tehát szükséges lépés volt ez a Cassano Pazzini transfer.Destro 12millióért főleg a mi anyagi helyzetünkben sok.Ahogyam Kaddouri ára is.
Palop:Na azért ez se úgy van ahogy te gondolod!
davidka:1 Destroert Verrattiert az előző klubjaik kicsit nagyon borsos árat szabtak meg.
2 Insigni a Napoli míg a tavalyi SerieB gólkirálya Immobile a Juventus játékosa.
Ez azért nem úgy működik h hopp itt van egy ígéretes játékos és mindjárt le kell csapni rá.
Pl.: Immobile fele játékjoga a Genoaé, Destroért 12 milliót adott ki a róma (Pazzini sokkal többe volt), Verratiért meg olyan ajánlatot tett a Napoli, hogy elengedték volna, az más tészta hogy ő nem oda igazolt!.... stb
kastore:Azt nem tudom sema Brescia sema Napoli átigazolásokért felelős sportigazgatója nem vagyok egyenlőre.De azt tudom h minden érdeklődőnek a Brescia elnöke 12millió euros kivásárlási összeget szabott meg.Ez még a Juvét is elriasztotta amiért a déliek elnöke támadta is a zebrákat h ez nem volt fair mert a Juve érdeklődése miatt Kaddouri megszakított mindenféle további tárgyalást a Parmaval.A Napoli ezzel nagyon jól járt a Brescia meg finoman is pofára lett ejtve mert nem minden fiatal irányítóért aki még pár hónapja a SerieB-ben játszott fizetnek annyit amennyit egy PSG Verrattiért
Palop:Akkor hogy került 2 millió körüli összegért Nápolyba?
freakapotamous:A Cikk címe már elis mond mindent! A Milan Cesc ről ÁLMODIK!
A Corriere dello Sport információ szerint a télen kölcsön vennénk Fabregast, aki a Barcába idén eddig nem tud alap ember lenni és több játék lehetőségre vágyik.
http://www.marca.com/2012/09/07/en/football/barcelona/1347037774.html
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.