Ibracadabra:Egyik se lenne olcsó,nem hinném hogy kapusra költenének ennyit.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=69524A "jövő" kapusa?
Lloris vagy Handanovic.
Milan-Sziv:Kacsa! DDR nem 500ezer eurón huzavonázott.. hiszen más klubbok akár 10misit is adnának neki..
Danielle De Rossi érkezése álom-kategória volt...és az is marad, mivel úgy tűnik, hogy egyezségre jutott a Roma vezetőségével...
Milan-Sziv:ez szerintem biztos kamu
Balotelli: Inter vagy Milan?Mario Balotelli, a Manchester City olasz válogatott csatára a People magazinnak megerősítette, hogy kapcsolatban áll korábbi munkaadójával, az Interrel, és annak városi riválisával, a Milannal is. Mindezt az átigazolási időszak nyitányakor árulta el...
Milan-Sziv:nemtudom miért de szerintem Tévez nem jön!
Danielle De Rossi érkezése álom-kategória volt...és az is marad, mivel úgy tűnik, hogy egyezségre jutott a Roma vezetőségével...Olasz sajtóértesülések szerint a Milan után az Inter is ajánlatot tesz januárban a Manchester Citynek Carlos Tevezért...
Milan-Sziv:
Fabio Ferreira-val tárgyalunk?A brazil Botafogo csapatának 27 éves közép védőjének a szerződése lejár és a hirek szerint még nem újitották meg...
Ibracadabra:hát nemhinném h. áldoznánk rá egy non-eus igazolástMilan-Sziv:
Fabio Ferreira-val tárgyalunk?A brazil Botafogo csapatának 27 éves közép védőjének a szerződése lejár és a hirek szerint még nem újitották meg...
Ki ő? Tudnom kellene?
Milan-Sziv:Nem rá kellene elpocsékolni a non EUs helyünket..
Milan-Sziv:Nem sok esélyt láttam hogy De Rossi hozzánk jöjjön.Azt a 25 milliós kivásárlási árat amit állítólag belevesznek a szerződésébe, szerintem jó pár klub könnyen kifizeti.Nem tartom kizártnak hogy De Rossi így köszöni meg a Római éveket, és jövőre már a Citybe rúgja a labdát.Gyanítom egy Milánói szerződést soha nem bocsájtottak volna meg neki.
Danielle De Rossi érkezése álom-kategória volt...és az is marad, mivel úgy tűnik, hogy egyezségre jutott a Roma vezetőségével...Olasz sajtóértesülések szerint a Milan után az Inter is ajánlatot tesz januárban a Manchester Citynek Carlos Tevezért...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.