Matias Master:Miért vagy csalódott? mi nem a real nyadrid vagyunk. ahol minden sztárt összevásárolnak csak focizni felejtenek el.
Na,mert aztán Montolivo nagy MR.X inkább Y.Csalódott vagyok én is,de nem azért,mert nem jött Montolivo csak vakították a népet,hogy több bérlet,fogyjon előre ,meg hogy legyen min rágódni.Amúgy én ezt előre sejtettem amikor megkapta Berlu Papa a bírságot,hogy minden lesz csak nagy név nem.Azért megemelhetjük a képzeletbeli kalapunk a kopasz huszár előtt mert szinte 0ból erősítette meg a csapatot minőségien!!!!Télen nem fog úgy se jönni nagyobb név max Montolivo és kész kifújt.Én engem csak az érdekel,hogy játsszon jól a csapat és élvezhető meccseik legyenek nem az,hogy hány C.Rinyaldót Igazolunk.Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoilimann:van elég sztárunk több, mint az internek, amikor ők BL-t nyertek,Miért vagy csalódott? mi nem a real nyadrid vagyunk. ahol minden sztárt összevásárolnak csak focizni felejtenek el.
a középpályánk és a védőnk erősödött. hova raktad volna azt a sok embert? a sztárokat? te még nem emlékszel Rivaldo-ra. Az egyik legnagyobb brazil ikon és nálunk mit csinált??? a nagy büdös semmin kívül?
el kell már felejteni a sztárokat és a minőségi csapatot kell preferálni, mert csak így győzhetjük le a barca-t.
Az ugyan ez a rizsa ment amikor az mu leigazolna rooney-t, és mi lett belőle?
várjátok meg az első 1-2 hónapot és utána már irogathattok ilyeneket. így is van elég sztárunk több, mint az internek, amikor ők BL-t nyertek.
MilanLaci:Laci, a Real Madridot fikázni kell. Mindenki ezt teszi, és ha sokan vannak, biztos igazuk van.Spoilimann:van elég sztárunk több, mint az internek, amikor ők BL-t nyertek,Miért vagy csalódott? mi nem a real nyadrid vagyunk. ahol minden sztárt összevásárolnak csak focizni felejtenek el.
a középpályánk és a védőnk erősödött. hova raktad volna azt a sok embert? a sztárokat? te még nem emlékszel Rivaldo-ra. Az egyik legnagyobb brazil ikon és nálunk mit csinált??? a nagy büdös semmin kívül?
el kell már felejteni a sztárokat és a minőségi csapatot kell preferálni, mert csak így győzhetjük le a barca-t.
várjátok meg az első 1-2 hónapot és utána már irogathattok ilyeneket. így is van elég sztárunk több, mint az internek, amikor ők BL-t nyertek.
Hát ez az. Ők BL-t nyertek kevesebb sztárral, mi meg a többel kipoty onnan.
A real nyadridra tett megállapításodat semmi nem támasztja alá.
Spoilimann:Hogy mi lett Rooneyböl? Szegény most is csak egy mester hármast tudott rugni.
Matias Master:Miért vagy csalódott? mi nem a real nyadrid vagyunk. ahol minden sztárt összevásárolnak csak focizni felejtenek el.
Na,mert aztán Montolivo nagy MR.X inkább Y.Csalódott vagyok én is,de nem azért,mert nem jött Montolivo csak vakították a népet,hogy több bérlet,fogyjon előre ,meg hogy legyen min rágódni.Amúgy én ezt előre sejtettem amikor megkapta Berlu Papa a bírságot,hogy minden lesz csak nagy név nem.Azért megemelhetjük a képzeletbeli kalapunk a kopasz huszár előtt mert szinte 0ból erősítette meg a csapatot minőségien!!!!Télen nem fog úgy se jönni nagyobb név max Montolivo és kész kifújt.Én engem csak az érdekel,hogy játsszon jól a csapat és élvezhető meccseik legyenek nem az,hogy hány C.Rinyaldót Igazolunk.Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoilimann:Ebben nem vagyok biztos.
a középpályánk erősödött.
szaloky:Spoilimann:Ebben nem vagyok biztos.
LoGeN:Bízni én is bízok bennük. Optimizmusom híres.szaloky:Spoilimann:Ebben nem vagyok biztos.
Miért szalo? Elment Pirlo, jött Aquilani. Kiesett Flamini, jött Nocerino. Rendben van, hogy Alberto nem Mr. X, de azért egy olasz válogatottról beszélünk, aki szerintem igenis jól fog játszani nálunk. Lesz körülötte sok-sok technikás játékos (Pato, Binho, Ibra, Boa, See, Cassano), akik mellett jól fog teljesíteni. Arról nem beszélve, hogy 3 olasz is érkezett, ami nem elhanyagolandó. (Aqua,Noce,!Sharaw!)Én bízom a fiúkban! Remélem minden idei plakát/póló/kép/poszter aktualitását veszti és újra bajnokok leszünk! Előre a 19. Scudettoért! :)
MilanLaci:A madridot nem fikázom. A tény, hogy egy nagyon erős kerettel és egy nagyon jó edzővel rendelkeznek, addig sem értek el semmit sem. Capello féle madrid legalább bajnoki címet nyert kevesebb sztárral. Ez tény.Spoilimann:van elég sztárunk több, mint az internek, amikor ők BL-t nyertek,Miért vagy csalódott? mi nem a real nyadrid vagyunk. ahol minden sztárt összevásárolnak csak focizni felejtenek el.
Hát ez az. Ők BL-t nyertek kevesebb sztárral, mi meg a többel kipoty onnan.
A real nyadridra tett megállapításodat semmi nem támasztja alá.
Muad-dib:mr y most már tuti kaká http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60367
Galliani magyarázkodik...
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=60355
Mr. X = Aquilani
Mr. Y = Madridban maradt (Kaká)
skorpio22:
Montolivo érkezik 2012 júniustól 4 évre! http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/mercato/articoli/67311/milan-montolivo-arriva-nel-2012.shtml
skorpio22:remélem nem igaz a hír, mert ezért nagyon csúnyán megbüntethetik a Milant.
Montolivo érkezik 2012 júniustól 4 évre! http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/mercato/articoli/67311/milan-montolivo-arriva-nel-2012.shtml
antiinter:miért?skorpio22:remélem nem igaz a hír, mert ezért nagyon csúnyán megbüntethetik a Milant.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.