Palop:
gumicsiga:
Sok lehetőség fog még fölmerülni,mire mi kapust veszünk, Abbiati még jól teljesít,de szerinte a következő szezont már nem vele fogjuk elkezdeni.
Egy fiatal tehetséget(pl. Perin) szerintem feleslegesen veszünk mert arra itt van Gabriel, sztár kapust pedig nem fogunk igazolni(elférne máshol is az a pénz).
Én Casillas-ra látnám a legnagyobb esélyt, de a koránál fogva szerintem rossz üzletet kötnénk vele(kb.3 évre érkezne plusz a fizetése se gyenge), Forsterre nem fogunk 10MÄ-t költeni, az eddigiek közül nekem Ochoa volt a legszimpatikusabb.
32éves Casillas.A lehető legjobb korban van.Anno Van de Sar 35évesen került az Mu-ba.Miről beszélsz te...?Még h rossz üzlet lenne a kora miatt! :D :D
Általános iskola második osztály matematika tantárgy...
Casillas jövőre 33 éves lesz egy kapusnál kicsit hosszabbra nyúlik a pályafutása,de 36-37 éves korban általában vagy visszavonulnak vagy kezdődnek a gondok(tisztelet annak a néhány kivételnek),de ritka az olyan karrier,mint a Hollandé.
Veszel egy kapust kb. 10-15M€-ért(20-25 a vételára) 3-4 évre plusz kifizeted a horribilis fizetését,most 7,5M€ mondjuk jó fej lesz és eljön hozzánk 3-4M-ért(Abbiatinak 1,5) és sikerül megint minuszba verni a költségvetésünket, a vételárral és a fizetéssel sikerül vennünk egy kapust 27M€-ért 3-4 évre.
Ezt rossz üzletnek hívják, legalábbis olyannak, amit az olasz csapatok nem sűrűn engednek meg maguknak.
Elküldve: 2013.10.16. 15:03
#