mikiboy: Valóban igazad van. Utánanéztem. Sajnos a wikipédián rosszul szerepel.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ronaldinho
Neked van igazad, javítom a főoldalon.
[lezárva]
nathaniel:Bloo:Ricky:![]()
![]()
Ancelotti jovore egy eross fizikumu csatart akarna Kaka es Pato ele - Adebayor lehetne ez a csatar.
Menne Ronaldinho akiert allitolag a City mar egy 20 millio euros ajanlattal lepett elore.
Tovabba Carlo cafolta a hirt hogy miatta nem jonne vissza Gourcuff:
"Nagyon jol teljesit a Bordeaux-ban , es megvan a lehetoseg hogy ujbol piros feketeben szerepeljen"
Logikus lépés lenne! Csak azt nem értem, ha megsérül Kaká ki fogja pótolni? Bár Ancelotti most sem játszatja Ronit ezért meg felesleges itt tartani nagy összegért. Próbáljon szerencsét Angliában a Cityben ő lesz a király!
Az Adebayor-Ronaldinho "cseréről" csak annyit, hogy, ha Carlo tökös lett volna tavaly nyáron, akkor már jöhetett volna Adebayor és meggyőződésem, hogy a támadójátékunk jobb lenne, mint Dinnyével. Annyi gólt pedig a togói is lőtt volna, bár szerintem a dupláját, tripláját is!
Idén nyáron már nem szabad sz*rozni, el kell hozni Adebayort(vagy hasonló kategóriából vkit). R80 mehet a Citybe, ha úgy érzi ott lehet edzés, futás, valódi teljesítmény nélkül érvényesülni.
Mi pedig koncentráljunk egy kapus(csak ne Valdez, mert akkor tökön szúrom magam), egy belső védő, egy balbekk, egy erős, komplett szűrő középpályás és a fent említett középcsatár leigazolására.
Bloo:
Most nézem a a spanyol összefoglalt! Kanouté egy 3-ast vágott. Zseniális játékos mindent tud a labdával kiváló a rúgótechnikája és jól is fejel. Egyetlen hibája van, hogy 31 éves, különben klasszisokkal jobb mint Adebayor. 15 gólos a spanyol bajnokságban ha jól tudom.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.