szaloky:
1. Talán azért, mert Pirlo és Seedorf részt vesz az edzéseken és dolgozik. Profijátékoshoz méltó módon szolgálta és szolgálja szeretett klubunkat és úgy is él. Ha én lennék az edző, nálam ez is számítana.
2. Igen, óriási a baj körülötte. 3. helyen áll a csapata, szezononként csak 2-3 olyan meccs van, ami után a félvilág a csapatáról beszél. Ez kevés, ebben nincs vita köztünk.
Viszont úgy vélem, ha ő igazolhatna, mint Wenger, vagy Benítez, talán jogosabb lenne a kritikád. Ráaádásul a dolgok logikájából következően semmi garancia nincs arra, hogyha Wengert, Van Bastent, vagy bárki mást hoznak a helyére, az nem a marketingjátékosokból, vagy a milanellói kórházból fog csapatot építeni. Ha csak 1 százalék esélye lenne annak, hogy ezek biztosan megváltoznak, magam lennék elveid zászlóvivője.
1. Addig amíg egyikőnk sem lát egy edzést, vagy legalább egy másik játlkos ne igazolná CA verzióját, addig nem tudgatjuk, mi van vagy nincs egy edzésen.
Főleg, ha idevesszük a sérülését.
2. Ha nem ő igazol, akkor miért is ragaszkodsz hozzá ;) Jó pár éve nem megy úgy a csapatnak, ahogy a világ legeredményesebb klubjának kellene. Miért ne cserélhetnénk edzőt 7 év után? Hogy várjuk el a csapattól, hogy újuljon meg, ha bérelt helyek vannak és ugyanaz a taktika évek óta?
Miért, miért, miért?
Én ezekre eddig nem kaptam választ.