elsvedo:maszkak:
Te most komolyan írtad,hogy See jól játszik?igaz 2 szer is leírtad. Ezt nem hiszem el,hogy van olyan aki ezt látja Carlo-n kívül! Nézed te a meccseket? Nem csinál szinte semmit!A küzdelem szikráját sem lehet rajta észrevenni! Nem akarlak bántani,és ne szívd mellre,de ez hülyeség...
Jelen pillanatban a leggyengébb láncszem.Már jó régóta!
Írtál még olyat,hogy téblábol Flamini:D Ha valaki hajt a csapatban akkor ő igen!Ha az általad istenített See negyed annyit futna,és küzdene mint ő akkor lehet nem fütyülnék ki a szurkolók. Az más kérdés,hogy abban egyetértünk,rettenetesen durva,és ijesztő ha becsúszik valakinek.Ebben Ambro sem kutya ,nagyon durva lett,és alattomos. Nem ismerek rá.Nem volt ő ilyen.
1. Nem istenítem, csak elmondtam, hogy szerintem nem ő a gyenge láncszem a csapatban.
2. Mikor Flamini feljön, akkor már tudom, hogy semmi haszna nem volt a cserének. Fel sem tűnne senkinek ha lemenne a pályáról, mert becsúszáson kívül nem sok mindent csinál.
3. Az lesz a legjobb, mikor Rino visszajön, mert Ő az aki mindíg küzd, hajt, játszik, passzol, kemény és eredményes. Ő az aki a csapat érdekeit figyeli nem azt, hogy neki mi a legjobb. Ő benne él legobban a Milan szellem!
Gattuso-s véleményeddel egyetértek teljesen mert őt nem lehet pótolni. Viszont Flaminire nem lehet azt mondani,hogy nem hajt!Végig rohanja a meccseket.Persze olyan van,hogy haszontalan a futása,de hajt!Én azért Flaminit nem húzom le mert ha nem lenne ennyire durva akkor nagyon hasznos tagja lenne ennek a csapatnak,és talán mások is meglátnák ,hogy ő többre is képes.A See pedig semmit sem küzd már régóta ,de hiába vitázunk ezen mert te másként látod mint én.Ebben semmi baj sincs,és azt hiszem harag sincs.